Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Üdvözlet!
Rendeltem egy ilyen AA to CRL "C" adaptert. Lehet, hogy nem helyén való de az lenne a kérdésem, hogy az AA-sok közül csak 1.2V és 1.6V-osokat találtam. Itthon pedig csak az 1.2V-okat használom. Melyik AA val tudnám ezt azt adaptert (az eszköz amibe lenne az is írja, hogy 1.4V-ot szeretne) megfelelően használni? Újratölthetős akksikkal terveztem kiváltani az CRL-t, ez lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest