- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
huskydog17 #98 üzenetére
Én egy szóval sem mondtam, hogy ez user error. Én azt mondtam ez AMD, alaplap és memória gyártók együttes hibája. De nagyobb mértékben még mindig az AMD hibája. Nem hiszem, hogy a "tudta nélkül" készült el az egész EXPO és tudtuk nélkül küldi a memó gyártó az egekbe a soc feszt. Userek béta teszterek mint mindig és most kiderült hol a gyenge pont. Szinte a legtöbb fesz értéken be tudsz állítani olyan értékeket amivel szinte bármelyik konponenst megölöd. Ja hogy bepipáltad, hogy saját felelőségre? Hát így jártál. Ez azért eléggé karcos. Persze tuning érdekében mindenki elnéz jobbra meg balra, hogy jaj hát ezt nemszabaaaad, közben 2 katt és puff jön a füst.
-
Ribi
nagyúr
válasz
huskydog17 #88 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy kevesebb proci döglött meg mint 4090 ami user error volt mint kiderült.
Elég sok proci köszöni szépen teljesen jól elvan magasabb soc feszen, szóval ezt azért ki kell deríteniük mi is a tényleges probléma. Amit most csinálnak egyelőre az csak gyors tűzoltás.
Minden feszt addig emelhetsz amíg nem szégyenled. CPU-t is túlfeszelheted az egekbe, ramot is, akármit is. És akkor a másik kérdés mi van azokkal akik vettek tuning ramot és most néznek mint a moziban? Mert ez az egész a proci, alaplap és ram gyártók együttes engedélyezésének eredménye. Alaplap gyártók nem egyszer kerülik meg a proci gyátókat és adnak ki olyan lapokat amik átlépnek a prociban eredetileg engedélyezett dolgok felett. Szóval ez nem csak az AMD sara.Eleve hogy van az, hogy csak a szenzorok döglenek meg és minden más megy tovább? Szerintem itt valami tönkremegy, amitől kb rövidzár lesz a proci lábain és amikor már te a fekete képernyőt nézed, addig a lap nyomja neki a feszt amit csak bír. Amíg úgy meg nem döglik hogy végre teljesen lekapcsol a lap is.
De majd kiderül mis is a probléma mint 4090 esetén, addig meg lehet szídni akit akarunk. -
Ribi
nagyúr
Der8auer vidijét érdemes erről megnézni.
Nem csak X3D érintett és nem csak túlhajtottak. De tuning sem ok arra, hogy felpuposodjon a proci pcb. Védelem elment szabira?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged