- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Harmonikamobil a Samsungtól 2025-ben?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
Játsza még ezt a játékot valaki?
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
Szia. Próbáld ki a Gate of chaos-t, pár hete azzal játszom, s érdekes is. Vagy ott van a Dragon Storm, azzal is játszom napi szinten.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Hyoora
csendes tag
Ezt én is szeretném tudni, mert nem találom a store-ba. Megváltozott a neve vagy full delete a game? Van valami hasonló értelmes game vajon?
Csak mert én ezzel játszottam pár évet, aztán félbe hagytam.. De most még gondoltam újra előveszem hátha?! De ha tényleg delete, akkor nem keresem. 🙄"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."
-
Snoop27
őstag
válasz PirosHello #99 üzenetére
Ja értem. Nekem azt mind magyarázták, hogy törlődni fognak a karakterek s emiatt el is ment a kedvem a játéktól.Most egy másik játékot nyúzok, abban már lvl 272 vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Külpolitika
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA // ÚJ GAMER PC V02// INTEL i5-12400F // 16GB RAM // RTX 3070 // 1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- MacBook Air M2 3 töltési ciklus, garancia
- Vonalkódolvasó, QR kód olvasó Mindeo, több darab, használt, garanciával, 2D, kijelzőről is olvas
- Gigabyte-H110M-DS2+I5-6500
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB3K2/16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest