Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
tocijozsi00 #8477 üzenetére
Igen ,de lemondhatod ha nem kell
bár nem veszitesz semmit rakás szar...
-
tibibi
őstag
válasz
tocijozsi00 #8473 üzenetére
Bejelentkezel és megadod a fizetési adatokat ott kell lenni egy ilyen szövegnek rendelkezem promociós kóddal oda beírod ,de fizetési adatokat kártyaszám stb. meg kell adni! Utána fogod látni ,hogy sikerült belépni.
-
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8473 üzenetére
Hmm, érderkes, nekem ment elsőre..
-
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8471 üzenetére
Igen. De a showtime-t elindítva a tévé írja is, mi a teendő.
-
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8465 üzenetére
A gari rteget, ha nincs pendrive, nas, bármi, amin tuti megmarad az adat, akár google drive-ra is felteheted, ki is nyomtathatod, és a tévé papírjai közé teheted, 5 év sok idő, egysima féjl könnyen eltűnhet.
Ha megvan a reg, bejelentkezel a telefonon, elindítod a tévén is a skyshowtime-ot, ls követed, amit a leírás mutat, kb 25 másodperc megcsinálni. Már nincs eőttem, ezzel épp hogy volt, mert előfizettem egy hónapig a maxra is, de ez ilyen QR kódot beolvasós, kódot beírós dolog lesz, pillanatok alatt megvan.
-
Cipas
tag
válasz
tocijozsi00 #8468 üzenetére
Hát oda kéne igen, írj nekik, vagy ha skyshowtimenak van magyar support, írj nekik is,vagy hivd őket.
-
Cipas
tag
válasz
tocijozsi00 #8465 üzenetére
Tévén próbálj belépni, ha azt írja fizess elő, gondolom egy kódot kéne nekik küldeni,amivel aktiválod a 3 hónapos elofizett
-
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8453 üzenetére
Ne aggódj, meg fog oldódni, van még idő erre bőven.
-
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8451 üzenetére
Számolj majd be, mi lett a vége, másoknak segítség lehet, ha 4-5 mondatban leírod, a teljes sztorit, bárki idetéved, egyben lássa, mi meg hogy volt.
-
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8449 üzenetére
Írj nekik ugynaerről egy mailt, megnézik, megoldják.
-
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8447 üzenetére
kötőjelet teszel a számok közé szóköz nélkül, tehát így?
05-01-25
vagy
05-1-25
vagy
5-1-25 -
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8445 üzenetére
Azt pont nem használom, de elvileg ezen se múlik, max tegyél fel 1 perc alatt egy chrome-ot, ha azzal megy, ott volt a gond.
-
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8443 üzenetére
Érdemes nekik egy mailt írni, akár az adatokat, képernyőmentést mellé csatolva elküldeni, oldják meg, rugalmasak, megcsinálják, vagy megmondják, mi a baj.
Most megnéztem, vlaóban benne van a tévéd a listában, valóban meghosszabbították a pluszra regelés idejét ez év végéig, tehát csak valami apróság lehet. -
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8439 üzenetére
A dátum kitöltése előtt láttad a szövegdobozt, milyen formátumban kéri? Amennyiben ez jó, elképzelhető, hogy a dátum maga olyan időszakra esik, amikor nem kínáltak garqancia hosszabbítást.
Sima pc-n chrome és mozilla böngészővel is ment.
Nálam ilyen volt kitöltve beküldés előtt, minden flottul ment.
Célszerű tűzfal, pi hole, böngészővédő- tiltó xarságokat arra az időre kikapcsolni, tuti jól jelenjen meg a weboldal, és az adatok el legyenek küldve. A végén fel kell tölteni a pdf-ben kapott garit is, hogy lássák, mi alapján kéred a hosszabbítást.Ezt beküldve probléma nélkül vissza is jött a névre- címre, készülék sorozatszámra szóló gari hosszabbítás. december 6-án rendeltem, 10-én szállították ki, mivel az én készülékem valamiért nem volt benne a listában, holott a telekom oldalon EZT a készüléket emlegették, telefonáltunk, azt mondták, tényleg hiányzik, pótolják, kell pár nap, és lehet regelni, 19-én oda is került a cikkszám, amivel 15 másodperc alatt be is regeltem, 12:25-kor küldtem el, 12:26-kor itt volt a mail a letölthető pdf garihosszabbítással.
-
tibibi
őstag
válasz
tocijozsi00 #8439 üzenetére
A gyártási szám biztos jó nekem azért nem fogadta el...
-
Cipas
tag
válasz
tocijozsi00 #8352 üzenetére
Adaptiv kontraszt, automatikus háttér fény, háttér fény erősség....ezekkel tudsz kísérletezni amíg neked megfelelő lesz
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
tocijozsi00 #8352 üzenetére
Az előző TV-d direkt ledes ,a képernyőt állandóan megvilágítja ,állandó fényerővel ,így a sötét részeket is ,ezeknél azért is nem fekete a fekete
az újabb TV-d meg mini ledes, külön zónákkal --a sötétebb részeknél leveszi a fényerőt ,vagy épp le is kapcsolja azt a zónát ,hátránya hogy el is veszhetnek a részletek így . Azt nem tudom ennél a típusnál lehet e állítani ezen . ( az u8qf en ami van nekem --nincs , a tcl 805ön a másik tévémen lehet a zónaszabályozáson állítani )
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz
tocijozsi00 #7287 üzenetére
Bocs.Elirtam.Helyesen N1213 as.sorry.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tocijozsi00 #7222 üzenetére
Ez összefüggésben lehet az én szervizben lévő tvmel
Lehet azzal javítják a többi kint lévőt -
zseko
veterán
válasz
tocijozsi00 #6745 üzenetére
Ez nagyon tetszik:
"A legtöbb LED TV háttérvilágítása 8-96 db zónára osztható, míg a Hisense A9 esetében a teljes képernyő 8 294 400 apró zónára oszlik. Ennek eredményeként a sötét és a világos jelenetek között tiszta és éles részleteket láthatunk."
-
Kiskutya
veterán
válasz
tocijozsi00 #5918 üzenetére
Köszi az infót! Ez jól jöhet azoknak akik kiáltott darabot vesznek!
-
geridon81
csendes tag
válasz
tocijozsi00 #5677 üzenetére
Köszönöm
-
Andris...
tag
válasz
tocijozsi00 #3664 üzenetére
55U7QF. Egy hónapja van meg, és összességében elégedett vagyok vele. Nagyon szép a képe, egy furcsa jelenséget leszámítva, amit nem tudok mire vélni. PC-ről átvitt jel, 2160p dolby vision film fájl, minden lejátszóval: a sötét jeleneteknél a fekete és a sötétszürke ilyen szemcsésen, hangyásan jelenik meg. Az az érdekes, hogy egy világos jelenetnél ez nem látszik a kisebb sötét részeken. Ott mind a világos, mint a sötét árnyalatok nagyon szépek, egységesek. De egy összességében sötét jelenetnél ez a szemcsésedés nagyon feltűnő. Viszont pl. teljesen homogén, full fekete képernyőn (pl. film vége stáblista) megint tökéletes a fekete.
Ezt mi okozhatja? A fájllal van a gond, vagy PC hardverrel, vagy van esetleg valami külön beállítás a tévén, amivel ezt lehet javítani?
(Ez nem az a jelenség, mint amikor a fekete árnyalatai ilyen koncentrikus körökben "hullámzanak"; mint egy hőtérképen az árnyalatok. Bocs, nem tudom jobban megfogalmazni, ti biztos tudtok erre szakzsargonokat. Szóval olyan is van, de az alacsonyabb felbontású film fájloknál gondolom természetes. De a fent említett hiba 2160p-nél furcsa nekem.)
-
rainman72
nagyúr
válasz
tocijozsi00 #3662 üzenetére
Ha elolvasod még1szer a hsz-t amire válaszoltál,akkor rájössz hogy végülis semmi újat nem mondtál
[link]
-
volner79
csendes tag
válasz
tocijozsi00 #3651 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy a direct led-nél is van világos csík a szélén. Azt hittem ez csak az edge led-re jellemző.
-
embe
nagyúr
válasz
tocijozsi00 #3522 üzenetére
Ejj nehéz a választás. Karácsonyra kipakolták az üzleteket, és igazán ami van azokat meg nem lehet kipróbálni.
Azért kérdezgetek inkább.
Köszi az infót! -
Levente1991
tag
válasz
tocijozsi00 #3349 üzenetére
Privátban válaszolok, nem akarom teleoffolni a topikot.
-
Levente1991
tag
válasz
tocijozsi00 #3343 üzenetére
150-160.000 körül, de megmondom őszintén, nagyon el vagyok bizonytalanodva, ezt a pofáraesést a TCL miatt még fel kell dolgozzam, 2021-es tévétől nem ezt vártam volna. Egyelőre nézelődöm, megvárom, míg visszautlják a pénzt, meg nem akarok mégegyszer felsülni. Ami fontos, a fent említett csatlakozók, szép képminőség (tévéműsort nem nézek, csak sportot, a többit a Mi Box megoldja) és erős Bluetooth a füles miatt, én sem hallok jól.
-
szurmais
csendes tag
válasz
tocijozsi00 #3288 üzenetére
Véleményed, tapasztalatod? Leginkább a kép minőség érdekelne.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
tocijozsi00 #3284 üzenetére
Azt pedig szerintem a képbeállításokon belül a szakértői beállításoknál lehet molyolni..ott tudsz a színeken külön is állítani!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
tocijozsi00 #3276 üzenetére
Smooth motion a neve.. Képbeállításoknál találod meg..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged