- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
zoltáncs #8520 üzenetére
Nem siettek, ebben közrejátszhatott az év végi készletcsökkenés, az ünnepi szezon, szerintem frappánsabban is megoldhatták volna, de így sem lehetek elégedetlen, én december 10-én kaptam a nagy tévémet, gondolom pörögtek az év végi hajrában, ami ebben számomra zavaró volt, hogy nem tudtak konkrétumot mondani. Fáma futár hozta, múlt hét pénteken jött egy sms, hogy a fáma csomagot vett fel, ma jött egy mail, hogy ma hozza a futár, telszáma, minden benne, jött a megígért időpontban, átadta, kibontottam, pihent 2.5 órát, bekapcsoltam, minden zsír.
Gondolom a vásárlással feállt egy sorrend, vagy lehet régiókra lebontva küldözgetik, vagy egyszerre 10 felé mennek, ezt nem tudom, de ezek szerint nem sok lehet máre hátra, hogy hozzád is odaérjenek. -
Rick4
félisten
válasz
zoltáncs #8355 üzenetére
Megszenvedtünk vele a becipelés és a kicsomagolás alatt, csak maga a tévé 70 kiló, csomagolással 90 fölött volt, én bírtam a magam oldalát, de az asszony nem tudta nagyon emelni.
Még szerencse, hogy volt hely, végülis csak 4 szobán keresztül kellett cipelni, meg kicsit forogni, mire a helyére került.
Volt egy kis 2m széles tévészekrény, azon volt előtte a másik tévé, most a falra akartam rakni, mert bármilyen jó az a szekrény, a plusz 70 kiló már lehet sok, 120 kilóig jó fali tv állványt vettem, 200-as fischer dübelekből 8-at, majd a tévészekrényen lévő tvt úgy tettük fel, hogy megemeltem az egyik oldalt, asszony berakott alá 3-4 könyvet, mentem a másik oldalra, berakott oda is 3-4 könyvet, ekkor levettem a lábakat, majd még több könyv ide is meg oda is, végül csak rá kellett billenteni a fali állványra, és be is akadt felül. Könyvek ki, és már be is akadt alul. Hipphopp 3 óra volt fúrással, csavarozással, pakolással.
Azért bátor voltam, mert ha megbillen, képtelenség megfogni. -
Rick4
félisten
válasz
zoltáncs #8324 üzenetére
Én december 6-án rendeltem a készüléket, 10-én kaptam meg, még aznap regeltem is a 43-as tévé ügyében, 17-én mailben rákérdeztem, mi a helyzet ezzel, várható-e karácsonyig, akkor nem tudtak pontos infót adni, csak annyi volt, hogy január eleje és február vége között több szállítmányban érkeznek az ajándék készülékek.
Kedden, január 7-én jött is a mail, hogy írjak pontos kiszállítási címet a tévé ügyében. Megírtam, várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dune: Awakening
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged