- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Anno mikor 2005-ben vettem a 24"-os monitorom én is átnéztem, és találtam egy hot subpixelt. Vagyis az egyik pixelnél a kék szín állandóan világít, a Samsung felirat 'U' betűje fölött egy centivel. Rohadtul zavart, de aztán arra jutottam hogy:
- nem garantált hogy a cseremonitor nem-e rosszabb lesz, azt meg már nem cserélik.
- alul-felül feketesávos filmnél látható ha tudom hol keressem, de sima használatnál az életbe meg nem találtam csak úgy egyszerűen, játéknál, de még filmnél is meg úgy se azt nézegetem.
- 60 centinél messzebbről meg már amúgy sem nagyon láttam már szemmeresztve sem.
Azóta meg már csak ilyenkor jut eszembe, mikor valaki felhoz ilyen témát.Sokat teszteltem mennyire látható és mennyire zavaró, és amúgy gyakorlatilag semennyire sem, de persze a tudata egy ideig idegesítő volt, de idővel elfelejtkeztem róla
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
grafnet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest