Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Anno mikor 2005-ben vettem a 24"-os monitorom én is átnéztem, és találtam egy hot subpixelt. Vagyis az egyik pixelnél a kék szín állandóan világít, a Samsung felirat 'U' betűje fölött egy centivel. Rohadtul zavart, de aztán arra jutottam hogy:
- nem garantált hogy a cseremonitor nem-e rosszabb lesz, azt meg már nem cserélik.
- alul-felül feketesávos filmnél látható ha tudom hol keressem, de sima használatnál az életbe meg nem találtam csak úgy egyszerűen, játéknál, de még filmnél is meg úgy se azt nézegetem.
- 60 centinél messzebbről meg már amúgy sem nagyon láttam már szemmeresztve sem.
Azóta meg már csak ilyenkor jut eszembe, mikor valaki felhoz ilyen témát.Sokat teszteltem mennyire látható és mennyire zavaró, és amúgy gyakorlatilag semennyire sem, de persze a tudata egy ideig idegesítő volt, de idővel elfelejtkeztem róla
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest