- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
uffneked #6639 üzenetére
Az itt is látszik, hogy a 200 zóna közeli mini LED-nek még alacsonyabb a fényereje, mint az OLED-nek, a 400 zóna közeli mini LED tud már magasabb fényerőt, az 1000 zóna pedig valóban brillírozik, bár a Samsung QD-OLED-je azt is megugorja.
Ezek alapján még mindig azt mondom, hogy azonos áron nincs létjogosultsága a mini LED-nek az OLED-el szemben, de ez az én véleményem.
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
uffneked #6623 üzenetére
Melyik ma kapható OLED-nép gyenge a fényerő?
Én azt tapasztaltam, hogy már a kiemelt / Sport mód gyári beállításokban is emelet fényereje is már kisüti a szemem, vissza is kell venni belőle.
mini LED után átlagban már az OLED-ek következnek fényerőben is, sok összehasonlítást és tesztet néztem az elmúlt időszakban.
-
nOvOp
senior tag
válasz
uffneked #6607 üzenetére
Szerintem a displayspec jól adja meg, legalábbis az U7HQ-nál az 55-öst IPS-nek, a 65-öst VA-nak írja és ez így is van. Kíváncsi lennék én is a két panel közötti különbségre, ha egymás mellé tennénk.
Amúgy Vhiktor már írt erről, hogyan lehet ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest