Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonJoee

tag

válasz csory0081 #1452 üzenetére

Na, kérem, máris itt vannak az eredmények:

A Hisense 65A7500F ehhez a videóhoz hozzá sem szagol. A Plex média lejátszó azt írja, hogy hiba a lejátszáskor (pedig vinné szerintem), a beépített média lejátszó pedig ismeretlen fájlt kiált.

Megnéztem az asszony LG 49UM7390PLC 4k tévéjén is. Ott a Plex média lejátszó tökéletesen, rezzenésmentesen lejátssza a filmet. Kép tökéletes, HDR kijön, hang tökéletes, nincs akadás, semmi, ami bármilyen processzorerő- vagy hálózati sebesség hiányra utalna. Pedig 92 Mbit/sec a filmhez igényelt sebesség, nem piskóta-kategória.

Ez számomra kettős hír: egyrészt örömteli, mert ezek szerint jól raktam össze a Plex médiaszervert és a kliensek is jól működnek (sőt, interneten keresztül apósom is tudja nézni a filmjeimet, bár lehet, hogy a Gemini Man megfekszi a net gyomrát :D ).

Másrészt probléma van, mert a Hisense tévé hozzá sem szagol a filmhez. Nemhogy akadozva, hibásan játszaná le, hanem sehogy. Szerintem itt leginkább az lehet, hogy tényleg 100 Mbit/sec a TV-be épített hálókártya sebessége.

Egyelőre ennyi. :((

Új hozzászólás Aktív témák