- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
válasz
csory0081 #1452 üzenetére
Na, kérem, máris itt vannak az eredmények:
A Hisense 65A7500F ehhez a videóhoz hozzá sem szagol. A Plex média lejátszó azt írja, hogy hiba a lejátszáskor (pedig vinné szerintem), a beépített média lejátszó pedig ismeretlen fájlt kiált.
Megnéztem az asszony LG 49UM7390PLC 4k tévéjén is. Ott a Plex média lejátszó tökéletesen, rezzenésmentesen lejátssza a filmet. Kép tökéletes, HDR kijön, hang tökéletes, nincs akadás, semmi, ami bármilyen processzorerő- vagy hálózati sebesség hiányra utalna. Pedig 92 Mbit/sec a filmhez igényelt sebesség, nem piskóta-kategória.
Ez számomra kettős hír: egyrészt örömteli, mert ezek szerint jól raktam össze a Plex médiaszervert és a kliensek is jól működnek (sőt, interneten keresztül apósom is tudja nézni a filmjeimet, bár lehet, hogy a Gemini Man megfekszi a net gyomrát
).
Másrészt probléma van, mert a Hisense tévé hozzá sem szagol a filmhez. Nemhogy akadozva, hibásan játszaná le, hanem sehogy. Szerintem itt leginkább az lehet, hogy tényleg 100 Mbit/sec a TV-be épített hálókártya sebessége.
Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest