- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
válasz
várnarancs #41 üzenetére
ez a hsz. es dolog kisség gyerekes... mert neked van X szakmai hsz ed az miért is jó? és mivan akkor ha axxon többet mozog a közösségi témában??
(nem kell rá válaszolni, csak gondolkozz el rajta..)
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
válasz
várnarancs #41 üzenetére
Ez most hogy jött ide? Na mindegy, no comment.
-
aXXon
őstag
válasz
várnarancs #39 üzenetére
Az én féle ph userek?
vicces vagy, törzsvendég vagyok a moderátort keresek topikban. És igaz, hogy zárásra vár... Még egyszer hangsúlyozom, hogy a stílusoddal van a probléma, nem azzal, hogy zárják a topikot, meg hogy befért volna máshova is, mert ez teljesen igaz. Privibe? MInke privizzek, te itt lelkesen hülyét csinálsz magadból
nekem jó itt, valszeg úgyis törlik a topikot.
-
aXXon
őstag
válasz
várnarancs #27 üzenetére
Teljesen igazad van. DE!
1. Hol adtál neki linket?? Vagy bárki? Mert nem látom...
2. Még mindieg teljesen igazad van, de miért neml ehet a másikhoz normálisan szólni?? olyan nagy dolog az emberi hang?
3. igen, valóban mindent zárnak, de továbbra is fent tartom, hogy baromi nagyképűen hangzik, hogy TE, ezt záratod
4. Ő csak bután viselkedik, te pedig bunkón. Ez lémyeges különbség.
A válaszok sorszáma nem minden esetben a kérdéshez, illetve kijelentéshez azaz annak sorszámához igazodik -
Csabeeweb
tag
válasz
várnarancs #27 üzenetére
Én értelmesen leírtam sztem, csak esetleg te máshogy értelmezted,, de tudod mit ha csak keresztbe akarsz tenni nekem akkor csináld.. ha ezt élvezed... ISTEN NEMVER BOTTAL!
-
aXXon
őstag
válasz
várnarancs #15 üzenetére
Ember! Kissé nevetséges vagy és kissé nagy az arcod! Mi az hogy záratod? Maximum javasolhatod, hogy zárják és majd az illetékes moderátor kitalálja, hogy kell e zárni! Miért nem lehet normális emberi stílusban szólni a fórumozó kollegához? Nyilván nem jó dolgában nyitotta a topikot és az is ok, hogy befért volna máshova, de ezt kisebb arccal is a tudomására lehet hozni....
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
várnarancs #15 üzenetére
Szerintem a 9600xt-t akarja lecserélni az x800ra, csak ugye az nem megy.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest