- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
várnarancs
addikt
<--- pattogó gumilabda! Nah most hülyét csináltam magamból. Csak tod van más különbség is közöttünk: én megteszem azt h privibe írjam, h legalább nehezen gyűljön a hszem, mert a vita nem is ide való, akár törlik akár nem! Énis vok 1-2 helyen törzsvendég képzeld, csak nem a közösségi témákban!
-
várnarancs
addikt
2.hszben asszem. Ha nem tudja beütni a karesőbe akkorr nem való gép, főleg nem HW elé! De ezt sikeresen megcsinálta!
Tod milyen fárasztó legépelni mondjuk 10-12 magától érthetődő kérdést? neked nem egyértelmű, h ha vmi elromlott és mondjuk garis, akkor azt visszaviszed a gariba, vagy ha nem akkor legalább beírod, h nem garis, ezért szeretném?!
Azért írtam h ÉN záratom, mert a TE féle PH!-userek nem záratnák!
Ésm mondtam h priviben!
Kolombusz: Sztem akár még ide is mehetett volna: [link] [link] Az utóbbiba nehezen, de nagy szokott lenni a forgalom!
[Szerkesztve] -
várnarancs
addikt
Értelmetlen vitákba nem bocvsájtkozom. De:
1. nem írja le értelmesen a problémát
2. adunk neki linket, ahová 3* vagy 4* beírja, nem olvassa el az alatta lévő, neki címzett hsz-t
3. minden ilyen totyikot zárnak
4. pont olyan vok mint ő (mármint viselkedésben)
Ha akarsz akkor válaszolhatsz priviben!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest