- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Aktív témák
-
Csabeeweb
tag
nah akko r zárjuk le az ügyet,, valaki írjon nekem olyan emberkét aki technikus és megtudná csinálni nekem, avagy ha valaki tudna ajánlani pesten egy szervíz boltot akkor írja le pls
-
Csabeeweb
tag
A kártyán nincsen semmi karc..
-
Csabeeweb
tag
válasz
BobChemistry #35 üzenetére
Légyszíves ajánlj nekem egy két embert technikust akik ilyeneket tudnak! pls pls pls
-
Csabeeweb
tag
nincs rá garancia,, ti esetleg nemtudtok budapesten valami faxa szervíz boltot ahol megcsinálnák??
-
Csabeeweb
tag
válasz
BobChemistry #28 üzenetére
350W os tápom van, de nemnálam van a hiba mert kb 5 számítógépbe jelezte ugyan ezt a hibát! no comment
bizti valamit kéne bütykölni a karival csak nemértek hozzá
-
Csabeeweb
tag
válasz
várnarancs #27 üzenetére
Én értelmesen leírtam sztem, csak esetleg te máshogy értelmezted,, de tudod mit ha csak keresztbe akarsz tenni nekem akkor csináld.. ha ezt élvezed... ISTEN NEMVER BOTTAL!
-
Csabeeweb
tag
válasz
#65675776 #20 üzenetére
LoL ne bonyolítsuk a helyzetet kérem szépen!!
Tudjátok mit? felejtsétek el hogy van 9600 xt-m vegyétek úgy hogy kidobtam akukába..
KÖNYÖRGÖM CSAK AZ X800PRO vga-mat szeretném megjavíttatni! Úgyhallottam itt vannak illetékesek akik tudnak segíteni az iylenekben
[Szerkesztve] -
Csabeeweb
tag
válasz
(Kolombusz) #17 üzenetére
csak jobban tudom mit akarok.. világosan megmondtam hogy van egy xx800am amit kaptam... csak ugyebár hibás és ezt szeretném megjavíttatni.. igaz hogy van még mellette egy 9600xt-m is de ti azzal ne foglalkozzatok lol!
Csak segítsetek megjavíttatni az x800pro kártyámat
-
Csabeeweb
tag
Lol két kártyám van.. de az x800 pro az hibás.. nenézzél már hülyének Jó????????
-
Csabeeweb
tag
CPU típusa Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200)
Alaplap neve Asus P4C800
Videokártya RADEON 9600 XT SERIES - Secondary (128 MB)
HDD 200GB Samsung Sata 2 & 200Gb Maxtor Sata -
Csabeeweb
tag
Moderator te meg ne legyél már ilyen.. csak segítséget szeretnék kérni.. ezt a napot nembírod ki ha meghagyod a topicott????:
-
Csabeeweb
tag
Vágod én nemtom már mident kipróbáltam.. csak a vga-t dugtam be de semmi.. vágod
fújjam be kontakt sprével?
D
-
Csabeeweb
tag
Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz @ 2798MHz (ASUSTeK Computer Inc. P4C800 mainboard) 02(RAM02) 1GB, 666.09MB free 02(HDDs02) 376GB, 190GB free
02(VGA202) RADEON 9600 SERIES - Secondary (128MB) 02(OS02) Microsoft Windows XP Professional (SP1), 3h 43m 37s uptime, 3h 43m 37s uptime record -
Csabeeweb
tag
Bevan dugva a tápkábal. a tápnak bírnia kell, töb embernél próbáltam már de mindenkinél ez van.. ez valamilyen hiba valaki esetleg megtudná javítani?
-
Csabeeweb
tag
EZ NAGYON FONTOS ÉS SÜRGŐS LENNE NEKEM
Nemtudnál segíteni esetleg te? nemismersz iylen emberkét?
-
Csabeeweb
tag
Nehogy bezárd, bevan dugva a kábel ..
-
Csabeeweb
tag
Hallihó!
Nagy segítségre lenne szükségem, nemtaláltam olyan topicot ahova leírhatnám,, nah szóval van egy X800pro agp-s vga-m! Beraktam a gépbe elindítom és kijön egy fekete képernyő hogy nincs bedugvba a vga-ba a tápkábel és közben idegesítően sípol a gépem! Valaki segítsen!!! AKi megtudja javítani az írjon feltétlenl vagy privibe vagy csabee@play.hu címre! Ha kell fizetek is csak javítsa meg aki ér hozzá ;) Válaszotokat várom minél hamarabb!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest