- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
válasz
Warlordkill #8638 üzenetére
Nekem belsővel sem kapcsol ki 10-ből egyszer.A mostanit még nem tettem fel de kb 1 vagy 2 frissítéssel ezelőtt kezdett el jelentkezni ez a ficsőr.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Warlordkill #6097 üzenetére
Valószínű, hogy már szinte mindenki csak FULL HD-s mkv-kat néz, de azért előfordulhat, hogy egy két régi filmet is szeretne megnézni az ember és akkor elég idegesítő, hogy pont azt nem tudod megnézni...
Pl van egy régi nyaralós videód amit meg szeretnél nézni és pont sd formátumban van... a nagy belső HDD-én, nah akkor meg vagy lőve... meg 5-8 éves régi telefonok is megbirkóznak ezekkel a formátumokkal akkor egy média lejátszónak simán tudnia kellene!
Az a lényeg, hogy ez a firmware frissítés kimarad az biztos, majd talán a 2.0.8 ha lesz értelme feltenni!Továbbá a frissítésnek pont az lenne a célja, hogy hibákat javítsanak és ne újakat csináljanak!!
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Warlordkill #6097 üzenetére
Azért ez egy rendkívül komoly hiba.
-
Joshi
titán
válasz
Warlordkill #4460 üzenetére
Aki a Media Centert használta annak eddig is tökéletes lejátszója volt, sőt már a Droid7 2.0.1-el is az volt. A Kodi Himedián soha nem lesz tökéletes, de számomra a Kodi úgy önmagában se tökéletes és nem is kell.
ui.: most már egy ideje az Oppo 203-al filmezek, de feliratos filmet azzal se lehet nézni mert csak az ASCII kódolást támogatja. Ráadásul nekem a Q5 Pro képe mintha jobb lenne. Na ennyit a hiperszuper lejátszókról.
-
Joshi
titán
válasz
Warlordkill #2734 üzenetére
Igen vannak lemezeim is, és úgy voltam vele ha már veszek lemez lejátszót akkor legyen minőségi és tudja az új ficsöröket. Eredetileg Oppo 203-at akartam venni, de az egy százassal ennél is drágább lett volna.
-
Joshi
titán
válasz
Warlordkill #1584 üzenetére
"Jól döntés volt q 10 pro."
Ráadásul az 1.0.7 fw-vel már első számú ajánlott 4k lejátszó. -
c4
őstag
válasz
Warlordkill #1582 üzenetére
"Viszont 4k tévémen eddig se lehetett ,és most se lehet 1080p 24hz-et állítani csak 2160p 24Hz van."
Még szerencse, nézhetnél fekete körbekeretes filmeket.
-
blakey
titán
válasz
Warlordkill #955 üzenetére
Itt a legújabb, állítólag a régebbi Himedia Q5/Q10-zel is kompatibilis, de egyelöre csak h264 720/1080p esetén működik.
-
c4
őstag
válasz
Warlordkill #955 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
Warlordkill #581 üzenetére
És azt honnan tudod hogy milyen felbontáson megy a youtube? Valahol kiírja a TV menüje? Mert ne azt nézd amit általánosan ír mint felbontást, mert mindent felkonvertál a TV.
A Rii Mini i7 2.4G Mini beviteli eszközt mihez veszed?
-
Warlordkill
csendes tag
válasz
Warlordkill #581 üzenetére
Most rendeltem Rii Mini i7 2.4G Mini,remélem jó lesz
-
blakey
titán
válasz
Warlordkill #394 üzenetére
Írj nekik és küldenek. A dobozban volt az antenna.
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
Warlordkill #396 üzenetére
Jól átnézted a dobozt? Azt is amiben a töltő meg a kábel volt?
-
G-Bali
senior tag
válasz
Warlordkill #394 üzenetére
Pedig jár! A régi fix az új csavaros
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest