- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDL
őstag
Kegyetlenül torzítani fog. De más nem hiszem. Csak nem tudod feltekerni a hangerőt, mert alighogy a nulláról elmozdul ordítani fod. Ugyanis a phono ''normáliséknál'' 2.5mV érzékenységet jelent, míg a pc, magnó, tuner, videó meg kb. 500mV-osat. A cd pedig 2V. De láttam már ilyen egybehifin, hogy a phono is síma vonalszintű volt. Csak nem mutatott volna jól a LINE1, 2, x felirat a cuccon.
Üdv: DDL -
tomcsi23
veterán
Igen, azt feltételeztem, hogy már megy egy ideje. Persze, kérdéses, hogy hogyan.
Ha a lencse túl koszos, simán produkálhatja a ''no disk'' jelenséget.
Ha csak az egyik bemenetre kötöd a cuccot, akkor nem lesz semmi probléma. Persze, figyelni kell, hogy azért két oldalt ne közösíts egynek pl.
Viszont, ha átrakod a pc-d az egyik videóra (ezt azért ajánlatos lenne a phonoról átrakni) és a másikra pedig a leendő cuccost kötöd, akkor már nem is marad szabadon. -
morzsol
aktív tag
A PC-t a ''phono''-ról sürgősen vedd le, mert tönkre mehet, azon kívül tartalmaz egy szűrőt is RIAA korrektor, ami befolyásolja a hangot.
Ezeket (CD, PC) simán rákötheded a VIDEO1/2 bemenetre. Erősítőkön kétféle bemenet szokott előfordulni: Phono - nagyobb erősítés, (könnyen tönkretehető,) és többnyire gyenge minőség; ill. minden más. Ezek (minden más) vonal szintű bemenetek, és kb. 2V feszültség fogadására alkalmasak. A lemezjátszók pick-up-jét kivéve minden más ezt a jelszintet adja le. Video/tuner/magno/cd/dvd/...
Szalmát szeretettel üdvözlöm! (''Önt''.)
[Szerkesztve] -
tomcsi23
veterán
Hú, pont a Phono-ra nem tanácsos vonal szintű kimenetet rakni (pl a PC-d).
A cd lejátszódnál érdemes lenne egy lencsetisztítást megejteni.
Új készülék tekintetében meg lehet már egészen olcsón venni pofás dvd lejátszót (én valami pana...-ot láttam 20 alatt). Természetes (szabvány), hogy lejátsza az audió cd-t, annyi előnye van, hogy még az újraírható lemezre írottat is. Valószínűleg, simán rákötheted a video bemenetre.
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Nem értek a hifi témához, de egy Up-ot megérdemel a dolog.
Azt tudom viszont, hogy az asztali DVDlejátszók mindenféle írott CD-t lejátszanak, mivel a DVD felülről kompatibilis a CD-vel, így az audió CD-t, Mp3-akat, sőt a DivX-es DVD-k (ma már csak ilyet szabad venni) még a WMA-t esetleg az ogg-ot is ismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest