- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Bocs, hogy ilyen röviden szóltam, de ja. Ex-debreceniként, de megkérdeztem szakmabélieket, nem nagyon van már.. régi nagy nevek, műhelyek és boltok letűntek, eltűntek, tönkrementek, bezártak.
Esetleg magán hirdetésekben ha körülnézel, hátha találsz szakit, de ott garancia vagy ilyesmi nemigen lesz, elnéz valamit vagy történik akármi is egy komolyabb cuccal, majd behajtod rajta az árát ? (Pláne ha új).
Ezért írtam, hogy Bp.
-
blattida
nagyúr
Szia!
Nem rossz doboz, de csak a saját kategóriájában és szerintem hm felhasználásra Kevésbé alkalmas. A hátsó fal közelségét annyira nem szereti.
Krissz80
Jó az a bekötés úgy is, de lehet, hogy árnyékolva jobban tetszene, viszont, nem attól lesz jó vagy rossz, hogy az árnyékolás be van e kötve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest