- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szeky81 #101142 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában a legjobb erősítő, hozzám ez állt legközelebb. Vásároltam kíváncsiságból egy Primare I22-est is, de annak nagyon száraz, élettelen volt a hangja az én ízlésemnek. Biztosan függ a lánc többi elemétől is a kapott eredmény, de pár variációban hallgattam mindkettőt és a CXA80 nyert.
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
-
törölt tag
válasz
szeky81 #100588 üzenetére
Engedd el a wattokat. Kukulec CA-ja sokkal jobb, forrást könnyedén találsz.A mélyhangok miatt nem lesz csodálatosan jó hangzású rendszered, annak csak kisérnie kell a zenét, de nem dominálni. A polcsugárzó helyett legalább állványost...van pár Chario eladó, B&W is, 130 táján használtakból válogathatsz...erősítőből pedig keresgélni kell, hátha akad a CA-nál is jobb.
-
kukulec
őstag
válasz
szeky81 #100577 üzenetére
hali, nekem volt Pioneer A-30-am egy Polk TSX220 társaságában. az erősítő fogyott el előbb, de szépen szólt 24 nm-en is. az SX-30-ban azonban több a kakaó, szóval elég lehet, bár én ugyanennyiért egy használt Cambridge CXA80-at (nem hálózati, de van benne dac) néznék, mert az egy másik kávéház. a hangfalak közül a Polk RTi A3 nagyon jól szól, volt szerencsém hallani. nem hinném, hogy mélyekben hiányt szenvednél, viszont kell egy jó állvány. szóval itt egy CXA80 + RTi A3 szavazat, csak hogy ne legyen egyszerű.
-
törölt tag
válasz
szeky81 #100584 üzenetére
Mert ha esetleg használt, és álló is számításba jöhetne, akkor ezt megfontolnám a Pió mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest