Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Na ez még szebb:

-
Dorien
veterán
Én már néhány hete free player vagyok (Pezincan meg a kezdetektől). A többi 6 városomból folyamatosan jött az arany + egy másik co-managelt tag 9 városából is. Kb. 10 órán keresztül voltak összevonva a csapatok, de 600k alá soha nem ment az aranykészlet. Caravanner hősök nagyon hasznosak ilyenkor.
-
Dorien
veterán
Ez meg a tegnapi nap gyöngyszeme:

(by MacDreck)

-
Dorien
veterán
Tegnap valami hihetetlen gráltámadást vertünk vissza kb. 25-30 sereg ellen.
Lényegében 3 ember nyerte a csaták 90%-át: MacDreck, Pezincan és én. Egyet sem vesztettünk.
21M sereget vontam össze egyetlen (nem grálos) városba, -11M arany volt a maintenance.
Ez -458k arany óránként.
Baromi kimerítő volt.
3 nap van vissza a szerver végéig. Ezután jó ideig nem akarok komolyan részt venni a játékban. -
Dorien
veterán

Egy szép nagy csata a 6. szerverem vége felé...

Ezután már csak free player módot tervezek egyedül, klán nélkül. -
Szívesen!

Ezért nem mentem már én sem erre a szerverre (sőt, már az előzőre sem terveztem; de azért csak benéztem még, ha már meghívtatok). Valahogy nem tudják megoldani, hogy legyen mindig újabb és újabb kihívás. Azon kívül maga a pvp is túl unalmas, ha nincs megfelelő szintű ellenfél (sőt, inkább ellenfelek) sem.
-
Főként Doriennek két kép pár hónapról ezelőttről...
Grail támadásunk közbeni kép a hátországukról
Ez meg a végéről egy emlékezetes kép
-
Köszi, megvan.
Viszont felmerült bennem még kérdés az elosztásotokkal kapcsolatban.
- Ti a támadó főhősből szoktatok grál-támadó protectort csinálni? Vagy a második hős lesz majd átalakítva?
- A legacy bónuszokat nem veszti el a főhős ha átváltoztatják protector-rá?
- Úgy tűnik, most már mindenki előnyben részesíti inkább a feltámasztós (ressurection, raise dead) legacy skilleket pl. a barrage fire ellenében. Miért? Azt tudom, hogy a sereget nehéz összegyűjteni - de ennyire? Hogy megérje a BF-t leváltani egy RD-re; és az ellenfél támadóinak csökkentése (vagy egy nyertes csata lehetősége) helyett inkább a mi veszteségeink csökkentésére koncentráljunk? -
Megvan már, hogy hová mentek tovább? 3. évados, vagy 4. évados szerver lesz a célpont?
-
Dorien
veterán
Ezt meg így a Season 3 végére:

Grál védelem úgy, hogy 8M seregem épp másik grált támadott (sikeresen).
-
Dorien
veterán
Hm-hm, valamiért nem enged be...
-
Dorien
veterán
Na, ezt azért beteszem így a szerver vége felé...

Soultaken, grál támadás:

-
Kicsit káröröm érzésem van. Ugyanazzal a taktikával támadnak ránk (és várhatóan sikeres is lesz), amit én ajánlottam, de le lettem szólva miatta. Hát ez van...
(Egyébként a következő szezonokra már én sem megyek. Pénzt is el tudok költeni másra; meg időt is.)
-
A vestige mennyire működőképes a 2. szezonban? Azért kérdem, mert elvileg 3. évadbeli újdonság, de gyakorlatilag építhető a 2. szezonos szerveren is...
-
Padisah
tag
Az elmúlt jó 1-2 hét alatt ment fel a higanytermelésem 99-ről 142-re, a kristálytermelésem 29-ről 43-ra miután sim sityztem és nem vettem részt a legutóbbi tearvédésben. A seregemmel esélyem sem lett volna egyik támadó ellen sem. A sim sitynek és az elementáloknak hála a főhősöm 36-ról 40. szintű lett. Megalapítottam a 9. városom.
Obeliszk nevű 7-nek alapított városom egy túró, nincs benne arany, 1 higany, 1 gyémánt, 1 kő, 1 kén, csak azért alapítottam, hogy megfejtsem az ott lévő obeliszket. Szívesen felajánlom bárkinek a csapatból, úgyis a DM vonulási útja mellett van. Van benne capitol és 10 field is.
Inferno egységek olyan 13%-kal erősebbek a necro egységeknél, a Haven egységek meg még többel, olyan 22%-kal. Közben az előállításuk ugyanannyi.
Végre 5 millió fölé került a dominatiom, elhiheted, hogy minden higanyt és kristályt lényekre költök, már 1.007.000 az archlich csapatom, 979.000 a wraith, 649.000 a sárkány - amiket egy ideje hanyagolok, csak veszteségeket pótoltam - 473.000 vampire lord és van 36 catapultom. Az ezelőtti tearvédés óta több mint 900.000-rel nőtt a seregem ereje.
Szóval igyekszem és a legközelebbi tearvédésben számíthattok rám. Minden kristályt megveszek a szokásos áron vagy ingyen és lichre váltom.
Küldtem több száz ként és több tucat gyémántot ingyen a harcolóknak, továbbá azt hiszem 90 vagy 60.000 aranyat, akinek nagyon kellett fenntartásra.
-
Dorien
veterán
- Őszintén engem nem nagyon érdekel kinek miért nincs nagy serege, így nyerni egy ilyen klán ellen nem lehet.
- Bónuszokat csak új játékosok után kapsz, ergo senki sem kapott.
- Az első grál támadásunkat láttad? Vagy akkor épp nyaraltál? Ez kicsit olyan "más f@szával verjük a csalánt" tipikus esete.
- Grál támadásnál nincs halt, felesleges paktumot kötni.Engem olyan nagyon már nem érdekel a játék, legyen vége ennek a szezonnak aztán gúdbáj. Ha valaki mindent megtett a győzelemért az Soultaken + én voltam. Voltak felejthetetlen pillanatok ebben és az előző szezonban is. Örülök hogy ilyen jó társasággal játszhattam és megmutattuk, hogy összefogással mennyit mindent el lehet érni.
-
Hogy Csabikánál miért nincs akkora sereg, azt nem tudom; hogy nálam miért nincs, azt tudni: egyrészt voltam 1 hónap szabin (még a klánból is ki lettem téve; így a helyettesem sem tudott ténykedni); másrészt az elején nem voltam az 'elsők' között (akik kaptak bónuszokat az alájuk csatlakozók miatt).
Tudom, hogy az Ő klánjuk sokkal erősebb (és hogy tele vannak magas domination-os játékosokkal), de náluk sem simcity-ből szerezték a lopott gráljaikat és a seregeiket - vagyis folyamatosan támadnak. Ha a többiek épp mást támadnak (aminek azért lássuk be: van esélye); vagy csak nincsenek támadási közelségben (szintén); illetve nekünk sikerülne a köztes 2 klánnal (Defenders of Peace, Uruguay Knights) egy áthaladási egyezséget kötni, akkor bőven van esély egy meglepetés grálszerzésre.
Nem azért említettem ezt, hogy mi nyerjünk, hanem hogy megmutassuk, mi is vagyunk olyan jók, mint ők. Tudom, hogy nem sok esélyünk van ellenük (pláne a 'húzósabb' embereink nélkül); de legalább játszunk. Nem csak beállunk, és védekezünk, hanem valami meglepőt tennénk, ami elgondolkodtatná őket. Lehet, hogy onnantól megindulnának ránk, de hát ez a játék.

-
Dorien
veterán
Számomra ez a játék már régóta nem a tear-ek számáról szól, hanem arról, hogy összefogással helytállunk egy sokkal erősebb ellenfél ellen. Ha lesz a közelben könnyen elérhető tear, akkor elhozzuk. Persze sokkal könnyebb lenne a dolog, ha nem hagyta volna itt egy rakás előfizetős klántag a szervert (Maala, Bhaclash, Baardagaan, Sainte, Darkhaan, SinShock, stb.) illetve pl. Te és Csabika is rendelkeznétek legalább 5-6M monostack seregekkel és aktívan részt vennétek a hadműveletekben. Csak, hogy felhozzam: én 9.6M sereggel védtem a grált.

- A katapult itt sajnos nem lassít ha grált támadsz. (tesztelve)
- Néha kéne egy pillantást vetni a térképre és a ranglistákra, hogy eloszoljon a vágyálom, hogy a Diablo Messiah ellen bármiféle támadás is hatásos lenne. Mindkét alkalommal csak 7 játékos támadt tőlük, és van 15 játékosuk 8.5M domination felett. Sajnos nem vagyunk velük egy ligában még csak megközelítőleg sem... Ez egy tapasztalt elit klán még valószínűleg a bétás időkből, egy rendkívül erős és stabil bázissal, csak erre a szerverre koncentrálva. Kevés ilyen van, nekem elhiheted. -
Padisah
tag
-
Nem tudom, kérdeztem-e már, de most újra előjött belőlem:
Nem lenne (lett volna) egyszerűbb a saját grálok védelme helyett az ellenfélét lenyúlni? Arra gondolok, hogy ha a nagyobb támadójú ellenfelek jönnek ellenünk, akkor ad1. otthon nem sok védelmet hagynak, ad2. a 'nemtámadó' játékosoknak nincs sok csapatuk. Így simán feladjuk a saját gráljainkat, hogy az ellenféltől ellopjunk többet (nekik 6 van, míg nekünk csak 2 volt - most hogy már neklünk is több van, így kicsit kockázatosabb a dolog, de még mindig működhet). Pláne a kitámadó grálosok ellen működhet jól ez a taktika, mert ha a grálos városából kitámad, akkor a városába már nem fog tudni (ha lenne rá lehetősége is) akkora sereget összerakni (két hatalmas sereget nem fog tudni fenntartani ugyanabból a városából), hogy tudjon védekezni.
Ráadásul ha azt nézzük, hogy katapultokkal közlekednek, vagyis lassabbak; akkor még a seregeik becsapódása előtt tudunk mi 'visszatámadni' (persze, a grálos városból indított támadás alapból gyorsabb, de a katák miatt meg lassúak - az indulásnál meg nálunk be lehet kapcsolni a gyorsaság skillt).Persze, ez a taktika csak egyszer működhet, mert a meglepetésen alapszik (nem számítanak arra, hogy a grálunk védelme helyett egy erős ellentámadásba megyünk, és szinte feladjuk a mieinket azért, hogy tőlük többet szerezzünk); viszont kicsit rizikós is (ekkor mindenkinek kellene támadnia; még azoknak is, akik 'távol' vannak - így egy másik velük szövetséges klán simán foglalhatna tőlünk (már ha van ilyen, rá tudják venni őket, és nincsenek túl messzire tőlünk)).
-
Dorien
veterán
DBG-t még elcsíped, de nem szabad várnod semmit.
Támadó varázslat ellene, és kész. Talán Implosion + Fireball a legjobb.
1.+ 2. körben. -
Ha netántán kell valami segítség, akkor most vonom össze a csapataimat. Nem egy nagy méretű, de fake-nek elmegy.
sárkány: 134 (1216k)
fa: 213 (731k)
paci: 120 (305k)
druida: 650 (716k)
szumma: 2968k (de még folyamatban van sorozás, és jön még pár sárkány, fa és druida is).Van értelme támadni? Ráadásul a kérdéshez egy kisebb gondolati plusz: van a 'fő' hősöm, ami mágia nélküli 37-es szintű (77/60/2); illetve van egy varázslós támadóm, ami viszont 'csak' 29. szintű (38/4/50). A 'jobb' támadócuccok az elsőnél vannak (így nem tudom átadni a másiknak).
-
Padisah
tag
Van egy jó hírem.
Beléptem a season3 szerverre "Dragon Legacy 3 East" és azon korábbi s1 szerver legacy pontjait vihettem be, amelyiket akartam. Nyilván azét vittem be, ahol a legtöbb legacy pontot szereztem. -
Dorien
veterán
Újabb felvonás, ezúttal szerintem 8x 5-5,5M sereg jön a Tear-ekért.

Érkezési idő: 09/16 15:37, de már 15-én (csütörtökön) támadhatóak lesznek a haltok.Ha tudtok segíteni, akkor valami főnix + implosion combóval + teljes sereggel üssetek meg plz. valakit. Ellenkező esetben legalább tömjétek a grál védőket (Soultaken + én) arannyal és nyersanyaggal. Köszi.
-
Van 1 hónap ingyen előfizetés kuponom a játékhoz, ha érdekel valakit, jelezze.
mod: elkelt
-
Teki1986
tag
Az egyik 5M-st talán eltudom kapni, vagy legalábbis legyengíteni.
-
Dorien
veterán
2 grálos is csatlakozott, most már heten jönnek.

-
Dorien
veterán
Az király.
A támadók 5 db 5-5,5M sereggel jönnek... Ergo meg sem fogod tudni támadni őket, ha negyed akkora a sereged, a hősöd el fog futni az ütközet elől.Na most számolom, ha 1,5M lesz, akkor lesz csata, de valószínűleg csak a támadóvarázslatok (Implosion, Fire Ball) fognak valami tudni kárt okozni. Majd chat-en értekezünk, hogy ki támad meg kit...
-
Seregem még nem sok van, de szépen gyűlik. Ami jelenleg kész van:
70 sárkány ~625k
120 fa ~400k
270 druid ~300k (BF-vel lehet számolni)
és még van 'elfekvőben' 35 unikorn ~89k
Vagyis nem sok. Gyártani elsősorban sárkányt gyártok (gem), meg fát (mercury); de a druidákat is gyűjtöm (arany).Varázslatokkal jobban állok, mert két falumban megvan az 5-5. szintű torony, így az összes Destruction és Summon varázslat megvan. A támadó hőseim ma szabadulnak a bányából (az egyik egy 36-os Pit Warrior, a másik egy 26-os D. Wizard); a kémem pedig most épp szabad. Ha skyhi nem kémleli ki ezeket (vagy valaki más, aki az útvonalban van), akkor majd meg tudom én is tenni.
Bár elvileg kedden délig nem leszek olyan gyakran, mint szoktam.

Ja, ha a grálos városokból is támadnak, akkor oda be lehetne majd küldeni egy ellentámadást is (akár a kis-klánt, vagy valaki szövetségest) használva.

-
Dorien
veterán
Támadják a gráljainkat. Kb. hétfő-kedd környékén érnek hozzánk.
Eddig 5 támadó, de lehet, hogy a grálosok később csatlakoznak. (nekik dupla sebesség bónuszuk van)Milyen sereggel és varázslatokkal tudtok halt-ot elfogni?
-
Dorien
veterán
Dehogynem: Nyomsz egy attack-ot valamelyik városra a hőssel, aztán a scripten egy Jactari-t és már csak ki kell cserélgetni az elementálokra az ellenfeleket. A védekezésnél meg a nyilakra kattintva fel kell cserélni a támadót / védőt és beállitani a helyes sorrendet a maradék sereggel.
-
Mondjuk szerintem pont a portálos csaták előre tervezéséhez nem nagyon lehet scriptet használni.

Ettől függetlenül kipróbáltam, és a 'sima' jactary is jól vette a sciptes 'ellenőrzést' (mert a második esetben már csináltam egyet, hogy abban jó-e - és jó volt). Az új 'bónusz' funkciókat meg úgysem használnám, így meg elég az is, ami van. -
Tegnap este megtapasztaltam, hogy a második szezontól nem csak egyes tulajdonságok változnak meg, hanem vagy a tárgyak bónuszai, vagy a bónuszok (a %-os bónuszok) számítási rendje (én ez utóbbit tartom valószínűbbnek).
Ugyanis kiszámoltam, hogy mennyi sereg kell a portálos csatához; majd rendesen ki is kaptam. Elkezdtem nézni, hogy mit számolhattam el; így észrevettem, hogy a jactary szerint 74-es támadóértéke van a hősömnek, míg a valóságban meg csak 68-at jelzett. Elkezdtem nézni a tárgyak bónuszait, majd egyedül a százalékosokat nem tudtam rendesen ellenőrizni; de ekkor észrevettem a 2. (és 3.) szezonos jelölőnégyzetet, és egy gondolattól vezérelve bejelöltem. Abban a pillanatban vissza is esett a támadóérték a 'megfelelő' értékre.
Gondoltam leírom, nehogy valaki más is beleessen ebbe a csapdába (mondjuk nem volt egy nagy gond, de azért mégiscsak veszteség). -
Dorien
veterán
Töltsétek le az új HOMMK GOLD 2.0 scriptet.
Qrvajó.
Beépített Jactari, Lookout, Gold Finder és végre megint működik a World Map.
Van benne World Selector is, de én mindig csak egy szerveren játszok. -
válasz
Padisah
üzenetére
Természetesen csak egy újonan indulóra viheted át. Ott is figyelni kell arra, hogy milyen szezonban szerezted, és milyenre akarod átvinni. Ugyanis -ha jól tudom (ha nem, akkor majd valaki kijavít)- visszafelé nem vihető, csak előre (2. évadost vihetsz 3. évadosba); és ott is mintha lenne olyan megkötés, hogy ha már indítottál egy 2. évados játékot, akkor az utána szerzett 1. évados legacy pontokat sem tudod majd felhasználni.
-
-
Padisah
tag
Befejeződött ma délután egy másik szeróm is. Kaptam 535 legacy pontot. "A nagy kereskedő" titulust is megkaptam mellé.
Már várom, hogy induljon egy normális új szeró.:-)) Lesz mire elköltenem a pontokat.:-)) -
Dorien
veterán
Ti be tudtok lépni?
Engem folyton visszadob az üdvözlő képernyőre...
-
Valaki kirakott 27db fát 10 aranyért. Nem tudom, ki volt a célpont; de naná, hogy lenyúltam előle.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest