- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Grentsó
tag
Hali.Nekem is ilyen zsugám van,és a jövőben gondoltam is a ram húzására,amint teljesítényben kevésnek bizonyul majd a karesz.Egyetlen bibi,hogy hogy még BIOSt flashelni se tudok,sőt abban sem vagyok biztos, hogy tudom mit isjelent ez.Viszont nyilván nem szeretném a kártyát sem hazavágni.Esetleg ha jár erre egy időmilliomos szakember,küldhetne nekem egy mailt,amiben lépésről lépésre elmagyarázza a dolgokat,
kb onnan,hogy : 1.Nyomd meg a piros power feliratú gombot a számítógépeden.. :DD
Ha netalántán akadna önkéntes,előre is köszönöm. -
hcol7
senior tag
hiaba irtam at a device id t a sajat biosban ugysem indult el.. bar ezzel csak annyit erem volna el hogy 9700(pro) nak latna a gep.
cas1 re valtas utan pl call of duty 1024x768 2xaa 4x af, jatekban minden a legjobb ala eggyel allitva helyett 1280x1024 4xaa 8x af jatekban minden legjobbra allitva - t jelenti
bocsi a szanaszet fogalmazaser , de ugyfelnel vagyok kiszallason epp hehe
egyebkent tegnap neztem 3dmark 2k1 et es 16189 lett -
Stitch
őstag
Az enyim is flashelve lett, most 9700Pronak ismeri be minden, de szerintem ez nem 9700es BIOS, csak a DeviceID lett átirva. Azon a CAS-latency-n én is gondolkodtam, de hagytam alapon. Mennyivel lett gyorsabb miután átraktad '1'-re?
-
hcol7
senior tag
nahh, latom felebredt a topic :)
biost hiaba cserelek, mert csak a sajatjaval hajlando elindulni. eppenezert a sajat biosat voltam kenytelen atirogatni radedittel, ezvolt az egyetlen modositasi lehetoseg bios temakorben. halistennek cas1 re atirva is megy, es jobb is lett igy, bar ezt mar egyket masik topic kitargyaltam ugyhogy nem szaporitom a szot :)
gpu 390 en is ment faszan, de enis jobbnak lattam visszavenni 360 ra, ugyereztem eleg az. -
erdoke
titán
Mivel a 9500Pro 8 pixelfutószalagos, a RAM pedig 128 bites, ezért az utóbbi a szűk keresztmetszet. A RAM tunigjára helyezd a hangsúlyt, a GPU 350-360 MHz-e bőven elég. Szerintem 3 ns-os ramok vannak a kártyádon, de meg kell nézni, mi van rájuk írva. Ha tényleg 3 ns-osak, akkor a hűtésüket is beszámítva elérhetőnek tűnik a 340 MHz. Elképzelhető azonban, hogy ehhez meg kell flashelni a kártya BIOS-át a 9700Pro-éval. Ezzel kapcsolatban Rudi oldalain találsz segítséget.
-
Stitch
őstag
Nekem gyári hűtéssel 330 volt eddig a max, szerintem menne tovább is, ott még semmi gond nem volt. Csak kiváncsi voltam hogy gyárival kb. mennyi a max! Egy heatpipe sokat segítene?
-
hcol7
senior tag
ugyan nem tolem kerdezted de lehet segithetek.
nekem ugyan hercules gyartmanyu, es ebbol kifolyolag valami thermaltake huto van a gpu n, de szemre , meretre hasonlo, sot a tiedbol meg nagyobb feluletet kinezek. en 325 ig tudtam felvinni azzal a hutessel.
azota ratettem egy socket 370es alu bordat, megegy ventit, es most 360 nal jarok, de sztem menne meg feljebb is, mert faszan huti (igaz hogy igy a mellette levo pci szlot, meg majdhogynem az utanna kovetkezo is kihasznalhatatlan, dehat van meg masik ketto szabad, szal sztem megerte) -
hcol7
senior tag
na ittvan a kartyam, akkormost ez mijen ram?
[L]http://news.hwupgrade.it/9173.html[L] -
hcol7
senior tag
ja es megegy kerdes:
sok embertol hallottam, hogy a hercules radeonokhoz a hercules sajat drivereit ajanljak csak. igy lehet ez?
mindenesetre erdekes, mert a hercules weblapjan a ''hercules catalyst'' mindig egy, neha ket verzioval kisebb szamu, pl amikor kijott a 3.9 catalyst, ottmeg csak 3.8 as volt. most megneztem, meg mindig csak a 3.8as van a hercules weblapjan, pedig mar kijott a 3.10 es is.
tegnap csereltem 3.9 re a drivert. nfsu elinditas utan az elso kepernyonel kifagy, remego keppel. a driver feltevese elott feltetem a dx9.0b t (elotte 9.0volt).
mindenesetre ma visszateszem a herculestol letoltott catalystot. ja es a driver es dx csere utan ujrahuztam a jatekot, de azsem segitett. -
hcol7
senior tag
n
-
hcol7
senior tag
kifelejtettem hogy vannak a ramokon hutobordak, eleg meretesek. ez bizti szamit.
-
hcol7
senior tag
csao
van egy hercules 9500prom, a gpu/ram 275/275 mhz ami eleg kevesnek tunik.
alatta abit ic7 van p4 2.4c@3.0ghz en, 2x256mb corsair xms, bar nemtom ez vga tuning szempontjabol szamit e vmit.
ha estleg van vkinek konkret tapasztalata hogy meddig lehetne huzni a kartyat es hogyan (meg egyaltalan lehet e, kell e feszt emelni, stb, es mit varhatok), akkor a velemenyet szivesen varom es elore is koszonom :)
szuk keresztmetszet lenne eza vga ebbe a konfigba, vagy nem?
csao
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Ford topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest