Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #27 üzenetére
Hát remélem hogy csak rosszul van rádugva. :F
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #22 üzenetére
Hüha félreértettél valamit. NEM a ventilátor berreg, a speakerből jön olyan hang. Annyira nem ganék hogy megállitsák a ventilátort.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #12 üzenetére
ha csak a proci van benne akkor is berreg. De van még valami. ezt el is felejtettem. elöször amiko bekapcsoltam akkor, félig betöltődött a Windows. Utána kezdett el berregni. Először halkan majd hangosodott és elment a kép a monitorról.
-
Pacák
senior tag
válasz
Il Padrone #13 üzenetére
Egy compaq deskpro -n kipróbáltam: kiír egy hibakódot a keyboardra, és nem megy tovább a boot folyamat. Nálad a pont. :)
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #9 üzenetére
Nincs rajta az egér ill bill. sem. De most hogy mondjátok, lehet hogy a Power Sw , Reset Sw - vel hülyültek. ezelőtt mindig normálisan elsőre indult. Azokat a bekötéseket pedig nem tudom biztosra hogy hogyan kell bekötni.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #6 üzenetére
1. Nem indul el akkor sem.
2. Be van kötve hisz onnan jön a hang.
3. Erről most nem tudok nyilatkozni, mert egyetemen vagyok, de nem vettem észre. Mennyire látszik hogy puposak? -
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #3 üzenetére
A hiba körülményeit nem tudom mert a koleszban van a gép és amikor hazamentem akkor még jó volt, de amikor visszamentem akkor már rossz. A szobatársaim pedig váltig állitják hogy be sem kapcsolták (mondjuk ez elég hihetetlen) Csak azt láttam hogy előlap hátlap leszedve + sunyitás. De ha rájövük hogy mi a baja és ők tették vele akkor behajtom rajtuk. :DD
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest