- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg a topikjában: AMD Radeon RX 460 és RX 550 / 560.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topikot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
MrGabor92
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, vettem egy új videókártyát a pontos típusa: SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX 560 4GD5 (11267-18), viszont valami miatt nem ad képet.
Az alaplapom Pci-e 2.0 slottal rendelkezik, pontos típusa: Intel® Desktop Board DH77EB. Eddig egy Radeon hd 5750 1gb kártya működött gond nélkül, dvi-i átalakítóval vga-ra (monitor csak vga csatlakozós), az új kártya viszont csak dvi-d vagy hdmi csatlakozós ezért vettem hozzá egy passzív hdmi->vga átalakítót, ez a régi kártyán gond nélkül működik szóval nem hibás. A gond ott kezdődik ha át cserélem a videókártyát az újra, rá csatlakoztatom a hdmi kábelt és a 6pin-es tápcsatit és be kapcsolom akkor semmi se történik, se kép, se hang.
Olvastam, hogy pci e 3.0 kompatibilis a 2.0val szóval nem lehet gond belerakni illetve a kártya nem hiszem hogy ne kapna elég áramot mert 500W-os tápom van 6pin-es csatlakozóval és ugyan annyit fogyaszt papíron mind a 2 kártya, 75W-ot.Hogy tudnám működésre bírni?
Köszönöm a válaszotokat előre is!
Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest