- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
válasz
Foglalt név #1 üzenetére
tápot nézd meg először, szerintem
-
válasz
Foglalt név #7 üzenetére
szerintem hallgasd meg a tápot1. nekem is ien van csak 350w és sípol. ha az sípol semmi baja csak egy kevés rezgéscsillapító hiányzik. gariba megcsinálják. 2. a cpu az is sípolhat. akkor szedd ki ragd vissza. 3. alaplap az már gázoabb. és a 4. a vga.
-
Biaggio
őstag
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Kérlek, legközelebb adj valami kifejezőbb topikcímet
Másrészt keress rá a ''sípol'' szóra a témák között -
_Volkovy_
nagyúr
Táp,alaplap,vga,monitor körül bármi sípolhat..
-
Foglalt név
addikt
Elképzelhető, a vidkarin meg tudom próbálni, de nem szeretném, ha ilyesmi lenne. Az alaplap új, a 9800 meg eddig nem csinálta(bár ami elromolhat...).
Táp kivételével a mech. alkatrészeket nagyjából kilőttem, már arra is gondoltam, hogy esetleg a heatpipe-ból jöhet a hang...
Ha van még vlmi hasonló, amire nem gondoltam, szívesen várom. -
Solad
addikt
válasz
Foglalt név #1 üzenetére
Kondi? Az is sipolhat, ha bajlodik...
-
Foglalt név
addikt
A helyzet az új ''gondosan'' összeválogatott elméletileg halk gép, gyakorlatilag nem mindig teljesíti az igényt. Elég magas sípoló hangot hallatt, először terhelt állapotban figyeltem meg, de miután elkezdtem fülelni rájöttem elég rapszódikusan csinálja. A főbb paraméterek k8ns ultra-939(chipset venti lehúzva), 3000+ 7700Cu, 9800se@pro Northpole 1000, Bluestorm 500W, 1db Maxtor 120G d9es, JNC 4JA 7650(venti silent blade-re cserélve).
Próbáltam(a bluestormon kivül) egyesével lehúzni az egyes ''mozgó'' alkatrészeket, de ventik és vinyó nélkül is produkálta a dolgot.
Képtelen vagyok rá jönni mi lehet. Elvileg maradt a bluestorm, de egy 12cm-s ventitől nem várnék ilyen hangot.
Vlki mondjon vlmi konstruktívat plz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest