Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android dual SIM okostelefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
A helyzet az új ''gondosan'' összeválogatott elméletileg halk gép, gyakorlatilag nem mindig teljesíti az igényt. Elég magas sípoló hangot hallatt, először terhelt állapotban figyeltem meg, de miután elkezdtem fülelni rájöttem elég rapszódikusan csinálja. A főbb paraméterek k8ns ultra-939(chipset venti lehúzva), 3000+ 7700Cu, 9800se@pro Northpole 1000, Bluestorm 500W, 1db Maxtor 120G d9es, JNC 4JA 7650(venti silent blade-re cserélve).
Próbáltam(a bluestormon kivül) egyesével lehúzni az egyes ''mozgó'' alkatrészeket, de ventik és vinyó nélkül is produkálta a dolgot.
Képtelen vagyok rá jönni mi lehet. Elvileg maradt a bluestorm, de egy 12cm-s ventitől nem várnék ilyen hangot.
Vlki mondjon vlmi konstruktívat plz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pendrive probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest