Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
Flashy
veterán
volt egy intel chipsetes 1Mbites biosos alaplapom, meg egy VIA-s 2Mbites (ezt rontottam el egy amúgy elvileg bele való image beleégetésével), ezzel kellett gazdalkodni. szerencsere az 1M-s biosos alaplap tudta írni a 2M-st is. úgy sikerült, hogy a 2M-s biosba beleégettem először egy az 1M-s alaplaphoz lehető legközelebb álló Inteles biost, meg az awdflash egyik kapcsolóját kellett használni amire nem emlékszek de arra vonatkozott hogy az égető rutinokat honnan használja, de így is kétszer egymás után bele kellett égetni egymás után és a második lett jó. sajnos a pontos sorrendre nem emlékszek, mert eléggé ideges voltam, de sikerült, mert utána még jó ideig ment az alaplap (amíg el nem romlott de nem ettől :) ). ja és nem mindegy az awdflash verziója sem, régebbi alaplaphoz néha már a weboldal is régebbit ajánl, érdemes próbálkozni többel is, mert az sem volt mindegy hogy melyikkel égettem bele.
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képregény topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest