Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Flashy
veterán
volt egy intel chipsetes 1Mbites biosos alaplapom, meg egy VIA-s 2Mbites (ezt rontottam el egy amúgy elvileg bele való image beleégetésével), ezzel kellett gazdalkodni. szerencsere az 1M-s biosos alaplap tudta írni a 2M-st is. úgy sikerült, hogy a 2M-s biosba beleégettem először egy az 1M-s alaplaphoz lehető legközelebb álló Inteles biost, meg az awdflash egyik kapcsolóját kellett használni amire nem emlékszek de arra vonatkozott hogy az égető rutinokat honnan használja, de így is kétszer egymás után bele kellett égetni egymás után és a második lett jó. sajnos a pontos sorrendre nem emlékszek, mert eléggé ideges voltam, de sikerült, mert utána még jó ideig ment az alaplap (amíg el nem romlott de nem ettől :) ). ja és nem mindegy az awdflash verziója sem, régebbi alaplaphoz néha már a weboldal is régebbit ajánl, érdemes próbálkozni többel is, mert az sem volt mindegy hogy melyikkel égettem bele.
Aktív témák
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- Eladó alaplap Asus TUF GAMING B560M-E + Intel I5 11400 processzor
- Samsung 16GB DDR4 ( 2x8 ) 2666Mhz RAM
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest