Aktív témák
-
Hacked_3903
csendes tag
Sikerült megcsinálni a GetDataBack nevü progival. Minden fizikailag a winyón lévő fájlt vissza lehet állítani vele.
Óvakodjatok ettől a szutyok bootmanagertől, mert nem csak nekem vágta haza a cuccost.
Geby -
Isten
tag
Igen, asszem hogyha 2000-nél (az XP is NT alapokon müxik) van ilyen, hogy parancsori helyreállítás, vagy hogy nevezik, ha CD-ről bootolsz, akkor bejön először az installer, és te a Rescue-t válasz konzol módban. Na, ott van valami fixmbr, vagy ilyesmi, de kiadod a help-et, és megaszondja Neked, hogy milyen parancsok vannak!
-
Hacked_3903
csendes tag
Tudnad reszletezni, mert tok lama vagyok a temaban.
Geby -
atty
tag
Jajajajajaj :)
-
Hacked_3903
csendes tag
Sziasztok!
A problema a kovetkezo: A bootmanagerem meghalt es hazavagta 2 winyomat, az egyiken xp(80GB) a masikon 98se(6,4GB) volt. Rescue diskem nincs. Lehet-e valamikepp visszaallitani az adatokat? Probaltam masik gepben w2k alatt megnezni mi van a winyokon, de hat semmit sem latott. Valahol olvastam, hogy az xp tud MBR-t javitani ha bebootolok a cdjerol es meg lehet javitani a rossz MBR-t.
A bootmanager neve: BootManager Boot-Star 8.05 (Ha jol emlekszem)
Ha valami jo otletetek van irlyatok.
Elore is koszi.
Geby
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest