- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
daviddd
csendes tag
Köszi, lehet, hogy így nagyobb az esély. De nem volt húzva a kártya, csak nem volt szimpi a hűtője aztán picit meg lett nyesve
-
rudi
nagyúr
Ha a kártyán nincs fizikai károsodásnak nyoma vagy agyonhúzott BIOS a kártyán akkor nem nagyon tudják rábizonyítani hogy a sz@rráhúzás miatt halt meg.
Átírom a topic címét ''gyári Inno3D FX 5900 XT coolert keresek''-re. Szerintem találsz majd, mert sokan pakoltak ilyen kártyárza Zalman heat-pipe coolereket. Egyelőre az itteni Innósokat tudom ajánlani Bővebben: link. Keresd meg őket mailban! -
holland69
csendes tag
Hát szerintem észre fogják venni mindenképp, hogy húztad, utánanéznek rendesen
[Szerkesztve] -
daviddd
csendes tag
Van egy Inno3D 5900XT ami 3 nap hibátlan működés után elszáltt. Csak különféle színű csíkokat hajlandó megjeleníteni. Okosok aztmondták, hogy megfeküdtt rajta a memória. Az kártya garis még, csak egy picit meg lett mókulva a hűtője(nem amiatt száltt el !!!) és nem biztos, hogy visszaveszik. Kérdés: lehet-e vele valamit csinálni ill. tud-e valaki hozzá gyári hűtőt ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest