- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Bonika
csendes tag
rog: miért nem lehet, hogy nem rakták fel az alaplapi drivereket??????? Akkor miért nem műkszik??????? Semmi máshoz nem nyúltam, csak a dma-hoz raktam be a pipát!!!!!!! Otthon ugyanígy csináltam (csak persze előtte feltettem az alaplapi drivert), és tökéletesen működött!!!!!!!
Azért nem hívok hardverest, mert a múltkor az egyik kollega gépe nem indult, és ezek az idétlenek szó nélkül leformázták, mentés nuku!!!!! Nem igazán értenek hozzá, hidd el, helyi specialitás!!!!!!
Valami egyéb ötlet???? PLEASE!!!!!!!!!!!!! -
Bonika
csendes tag
Segítsetek!
A munkahelyemen nézegettem a gépem beállításait. A hardver: Intel PIII 800, DTK Via chipsetes alaplap (nem tudom pontosan milyen, PIII-at támogat, Socket370-es foglalat, UDMA-66 vagy 100-as vezérlő), 128 MB RAM, 20 GB Quantum lct15-ös vinyó.
Oprendszer Win95 OSR 2. Az eszközkezelőben a merevlemez tulajdonságainál a DMA mezőben nem szerepelt pipa, gondoltam korrigálom. Az újraindítást követően a Windows a betöltődés felénél lefagyott. Ezután hidegindítás, ekkor kiírta hogy egy vagty több hibás szektor található a lemezen. Elindult és lefutott a normál Scandisk (nem talált semmit), majd a teljes Scandisk is elindult (ez utóbbit 20% után lelőttem). A vinyó FAT-32-re van formázva, 2 db 8 gigás és 1 db 4 gigás partícióval (a C: az egyik 8 gigás). A windows csak csökkentett módban indul el, illetve ha letiltom a 32 bites lemezkezelést elindul normál módban is (különben lefagy betöltődés közben). A DMA mezőből a pipát csökkentett módban nem engedi kiszedni, a regedittel meg ha kiszedem (DMACurrentlymode vagy valami hasonló), újraindítás után csökkentett módban ki is szedi, de ha normál módban indítom újra visszarakja. Valaki mondja meg, hogy mit kellene csinálnom (az újrainstallálás nem megy). Légyszíves segítsetek!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest