Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Bonika
csendes tag
rog: miért nem lehet, hogy nem rakták fel az alaplapi drivereket??????? Akkor miért nem műkszik??????? Semmi máshoz nem nyúltam, csak a dma-hoz raktam be a pipát!!!!!!! Otthon ugyanígy csináltam (csak persze előtte feltettem az alaplapi drivert), és tökéletesen működött!!!!!!!
Azért nem hívok hardverest, mert a múltkor az egyik kollega gépe nem indult, és ezek az idétlenek szó nélkül leformázták, mentés nuku!!!!! Nem igazán értenek hozzá, hidd el, helyi specialitás!!!!!!
Valami egyéb ötlet???? PLEASE!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest