- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Bonika
csendes tag
rog: miért nem lehet, hogy nem rakták fel az alaplapi drivereket??????? Akkor miért nem műkszik??????? Semmi máshoz nem nyúltam, csak a dma-hoz raktam be a pipát!!!!!!! Otthon ugyanígy csináltam (csak persze előtte feltettem az alaplapi drivert), és tökéletesen működött!!!!!!!
Azért nem hívok hardverest, mert a múltkor az egyik kollega gépe nem indult, és ezek az idétlenek szó nélkül leformázták, mentés nuku!!!!! Nem igazán értenek hozzá, hidd el, helyi specialitás!!!!!!
Valami egyéb ötlet???? PLEASE!!!!!!!!!!!!! -
rog
addikt
''műszakisok elfelejtették installálni az alaplapi ''
ez biztos hogy nem.
''Én állat meg belebarmoltam''
na ez biztos
mi lenne ha hivnal egy hardverest es egyszeruen azt mondanad neki, hogy bekapcsoltad a gepet es nem mukodik csinalja meg.
es innentol a problema mar nem a te problemad.. ;) -
McJames
senior tag
Rémlik valami olyasmi, hogy egyes HDD-ken külön gyári programmal kell beállítani, hogy na most valóban használjon S.M.A.R.T.-ot, ATA 66-ot, illetve, hogy az adott módban kellene kommunikálnia. Ha igaz, amire emlékszem, javasolt a Matrox/Quantum honlapján a telepítési útmutató és/vagy program megtekintése majd használata.
-
Bonika
csendes tag
Segítsetek!
A munkahelyemen nézegettem a gépem beállításait. A hardver: Intel PIII 800, DTK Via chipsetes alaplap (nem tudom pontosan milyen, PIII-at támogat, Socket370-es foglalat, UDMA-66 vagy 100-as vezérlő), 128 MB RAM, 20 GB Quantum lct15-ös vinyó.
Oprendszer Win95 OSR 2. Az eszközkezelőben a merevlemez tulajdonságainál a DMA mezőben nem szerepelt pipa, gondoltam korrigálom. Az újraindítást követően a Windows a betöltődés felénél lefagyott. Ezután hidegindítás, ekkor kiírta hogy egy vagty több hibás szektor található a lemezen. Elindult és lefutott a normál Scandisk (nem talált semmit), majd a teljes Scandisk is elindult (ez utóbbit 20% után lelőttem). A vinyó FAT-32-re van formázva, 2 db 8 gigás és 1 db 4 gigás partícióval (a C: az egyik 8 gigás). A windows csak csökkentett módban indul el, illetve ha letiltom a 32 bites lemezkezelést elindul normál módban is (különben lefagy betöltődés közben). A DMA mezőből a pipát csökkentett módban nem engedi kiszedni, a regedittel meg ha kiszedem (DMACurrentlymode vagy valami hasonló), újraindítás után csökkentett módban ki is szedi, de ha normál módban indítom újra visszarakja. Valaki mondja meg, hogy mit kellene csinálnom (az újrainstallálás nem megy). Légyszíves segítsetek!!!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest