- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
murdoc24
csendes tag
Sziasztok!
A nem túl távoli jövőben, pontosan jövőhéten kezdek 2nd line-os help desk-esként amerikai anyavállalattal rendelkező magyar cégnél.
Nagyon hirtelen történt az interjú és minden ami velejár.
A mélyen tisztelt informatikus kollégákat kérdezném, mit gondoltok, mik azok a nagyon fontos és elengedhetetlen szakmai tényezők, melyek nélkül nem fogom tudni elvégezni a feladataim?
7-8 éves hardveres tapasztalat,kis alapszintű rendszergazdai tudás, valamint erős szintű szoftver felhasználás jellemez. Adatbázisok alapon, c, java szintúgy. Image-elés, password reset, tcp/ip, lan, beállítások mennek, legalábbis 10-20 gépes hálózaton még ment. Honlapszerkesztés, photoshop és társai közepes szinten.
Google a barátom és nagyon sok érdekes megfogalmazást találtam, de sajnos konkrét help desk-es kollégáktól helyzet jelentést még nem leltem.
Nagyon hálás lennék egy kis útbaigazításnak, kérlek szánjatok meg némi információval.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy cég és rendszer válogatja a teendőket, csak nem tudom konkrétan leszűrni a teendőket.Köszönöm
2nd line rookie
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Számítógép (Ryzen 5, RTX 3070, 16GB RAM)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M900 i7-6700T 16GB DDR4 256GB SSD Wifi
- Dell Pro 13 Plus PB13250
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest