- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok Van egy lapropom Acer Aspire es hiaba dugom be a windows usb-t nem indul el a telepites az F12 gomb megnyomasaval, nem is olvassa be. Hanem indul a windows ami rajta van a gepen alapbol. Belementem a biosba, ott a secure boot enableden van. Securytiba bele mentem ott be irtam jelszot 2x, de utana sem lehetett a secure boot ot kivalasztani hogy disabled legyen. Mit tegyek, hogy tudnam ujra rakni a gepet? UEFI-n van amugy.
-
fergabi65
friss újonc
Sziasztok! Egy Sony vaio sve171c11m notebook-om van. A windowst akartam újra installálni, ehhez a boot sorrendet meg kellett volna változtatnom. Az Assist gombbal bejutottam a Bios-ba, és sajnos megváltoztattam a Legacy módot UEFI-re. Azóta nem jutok el a boot menűig sem. HA megnyomom a POWER gombot, akkor sötét marad a kijelző, a ventillátort hallom menni, semmi egyebet nem csinál. Hogyan tudnék eljutni a Boot menüig?
-
efi99
őstag
Üdv.
Bootoláskor a gyártói logo pontosan 60mp-ig megmarad (3 mp helyett, erre is van állítva). Addig a BIOS-ba sem enged belépni, azonban úgy tűnik a gombnyomást érzékeli, mert 1 perc után belép (vagy bebootol rendben a Windows, ha nem nyomtam semmit). Hibajelzés nincs, minden rendben működik egyébként aztán. Bootsorrendnél 1. az SSD, Fast boot beállítva, de egyébként sem volt semmi elpiszkálva évek óta, idáig rendben ment. Win7.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fogyjunk le!
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Opel topik
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest