- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
jah ám, de még hogy.
Én is szereltem egycigánpiacról jött 2xes micsumi - te jó isten vhát a márka gecc -írót, teteje le volt szedve, kiszedtem a cd-t és olvasási kísérlet közbe bizergáltam az állítható kis kütyüket. Nem lett jobb, 100x letisztítottam a fejet, semmi. Aztán fogtam a bika csavarhúzót, bele a fej aljába, amibe ugye az a jól feltranszformált és letranszformált kis +12 meg -12 megy, csavarhúzó be, és csett, mehanika szép lassan hátra, ledek ki, monitor le, és fúra fehér, majd szép lassan feketére változó füst kis az íróból. A tanulságot ne vonja le senki, mert az az enyém :) Megtanultam: 600 forintos piaci író esetében ne dugjak bika csavarhúzót működés közben az olvasófej alá. -
Zanik
addikt
-é +á
-
Ger|
aktív tag
''nővéremék gondolták tesznek be egyj videókarit'' TE JÓ ISTEN!
jobb lesz ha teljesen új gépet vesztek a régit megy szvsz kidobjátok a kukába :D -
Male
nagyúr
válasz
REAL WORLD #3 üzenetére
A gép látszólag rendesen elindul, csak nincs kép? Ha igen, akkor ki kéne próbálni a DVI átalakítós megoldást (azért ne vedd meg a DVI átalakítót egyből, csak kérd el egy boltból kipróbálni).
A 2x AGP-ből nem mehetett tönkre (max ha az AGP slotnak volt valami baja). Nem lehet, hogy megsült a kártya (lejött a hűtő róla, vagy nagyon meghúztátok)? -
Male
nagyúr
válasz
REAL WORLD #1 üzenetére
Ugye a tápot is kikapcsoltátok, amikor beraktátok a gépbe az új VGA-t? Ha igen, akkor túlfeszt nem kaphatott elvileg (az a kártya megy 3.3 voltról is, legalábbis rajta van a bevágás hozzá). Az új alaplapban mit csinál a kártya?
[Szerkesztve] -
REAL WORLD
tag
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Volt egy Abit KR7A-RAID alaplapja a nővéreméknek, 4x/2x/1x AGP sebességekkel. És szereztek egy új videókarit. Gondolták kiveszik a régit és berakják az újat. Bekapcs a gép, bejön a win aztán elmegy a kép. Mondtam nekik, hogy ez így nem biztos, hogy jót tett a kártyának. Alaplap csere, most van egy ASUS A7N8X. Ez már 8x/4x AGP-s. A kártya, ahogy kivettem a leírásából 8x AGP. De nem akar működni! Szerintem 0.8 V-tal megy és a másik alaplapban 1,5V-t (vagy rosszabb esetben 3V-t) kapott... Van valami remény, hogy életre keltsem? Van valami szervíz, ahol tudnak nekem segíteni? Elképzelhető, hogy a DVI-n keresztül jó lenne, ha vennék egy átalakítót vagy tök mindegy? (Ha elszállt, akkor nem a kimenetnél...) Segítsetek légyszi! Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest