Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
jah ám, de még hogy.
Én is szereltem egycigánpiacról jött 2xes micsumi - te jó isten vhát a márka gecc -írót, teteje le volt szedve, kiszedtem a cd-t és olvasási kísérlet közbe bizergáltam az állítható kis kütyüket. Nem lett jobb, 100x letisztítottam a fejet, semmi. Aztán fogtam a bika csavarhúzót, bele a fej aljába, amibe ugye az a jól feltranszformált és letranszformált kis +12 meg -12 megy, csavarhúzó be, és csett, mehanika szép lassan hátra, ledek ki, monitor le, és fúra fehér, majd szép lassan feketére változó füst kis az íróból. A tanulságot ne vonja le senki, mert az az enyém :) Megtanultam: 600 forintos piaci író esetében ne dugjak bika csavarhúzót működés közben az olvasófej alá. -
Ger|
aktív tag
''nővéremék gondolták tesznek be egyj videókarit'' TE JÓ ISTEN!
jobb lesz ha teljesen új gépet vesztek a régit megy szvsz kidobjátok a kukába :D
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest