Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Upgradelni mindent érdemes, ami legendary vagy jobb. Főleg a fegyvereket, hogy skálázódjanak. Az augmentexet 1-2-szer tudod használni, annyi pénzt megér, a nanoforge-ot érdemes kétszintenként felkeresni, mert jó fegyver ritkán esik (pl. itt az én két kardom, a legendary magasan veri a unique-ot, mert azt csak később engedi upgradelni [link]). A relikviákat én csak kéktől fölfelé teszem el, a többit elbontom. Minden állomáson van a vendor mellett egy crafter, aki random cuccokat készít az alapanyagokból. Előfordul legendary, állítólag unique is, érdemes minden bázisváltásnál megkukkolni a kínálatot. A relocation device nekem tökéletesen működik.
Blademaster: én jelenleg a charge vonalat fejlesztem, megvan már a sword of authority, hogy aztán jobb-e, mint a whirlwind, nem tudom. Két eltérő AOE. Van pár pont a surge-ön, de nem healel eleget, crit% és speed surge meg szerintem felesleges, így nem éri meg az alul lévő duration bónusz. De, hogy így mi fog életben tartani, nem tudom
. A crit aurát amint lehet, kimaxolom, ezekre így el is megy az összes pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS gamer notebook 4K (i7 8.th, 16 GB , Geforce 1050) akció!
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A crit aurát amint lehet, kimaxolom, ezekre így el is megy az összes pont.