- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Vannak akik nagyon örülnek inkább. A Killzone-os is már extra árral jött.
Én most egyébként jó nagyot csalódtam, mert jött a legutóbbi warbond, amit úgy reklámoztak, hogy a csúcsok csúcsa cuccok lesznek, alien-human hibrid tech.
De minden olyan... nagy alkuval jön. A vállról lőhető szuper energiafegyer túltöltődhet és felrobbanthat. Nehézkes kezelni, főleg, ha körülötted kitúr a káosz. Plusz még hiába energiafegyver, cserélni kell valamit rajta, lehet a hőelvezetőt, de a lényeg ugyanaz.
A lézer sentinel ha sokáig lő lehülés nélkül szintén felrobban és még a környéke is ég. Bár szerintem ez tán a leghasznosabb ezen cuccok közül, mert azért nem robban egyből, lehet nem lesz semmi baj, viszont heavy armor gyilkos, az egyik legerősebb cucc a játékban.
Aztán gépfegyver teljesen jó, de semmi különös, sőt már médium armor ellen se jó.
Aztán ott van a warp cucc, ami lehet jól jöhet, de azért túl sok értéke nincs + az is megölhet, ha gyorsan használod egymás után...
Aztán a páncél... ha meghalsz újjáéleszt, de csak egy darabig élsz, mégha használód a stim-et is csak időt nyersz. Ez volt talán a legnagyobb csalódás nekem.
Igazából sok warbond-ból talán csak egy vagy két dolog ami igazán értékes. Nem kell mindenáron beszerezni őket. Ha valami igazán jó csak akkor.
Simán játszva a játékot összejön 1000 Super Credit viszonylag gyorsan amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Opel topik
- Starlink
- World of Tanks - MMO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs