Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor7th

addikt

válasz VágniValó #590 üzenetére

Vannak akik nagyon örülnek inkább. A Killzone-os is már extra árral jött.

Én most egyébként jó nagyot csalódtam, mert jött a legutóbbi warbond, amit úgy reklámoztak, hogy a csúcsok csúcsa cuccok lesznek, alien-human hibrid tech.

De minden olyan... nagy alkuval jön. A vállról lőhető szuper energiafegyer túltöltődhet és felrobbanthat. Nehézkes kezelni, főleg, ha körülötted kitúr a káosz. Plusz még hiába energiafegyver, cserélni kell valamit rajta, lehet a hőelvezetőt, de a lényeg ugyanaz.

A lézer sentinel ha sokáig lő lehülés nélkül szintén felrobban és még a környéke is ég. Bár szerintem ez tán a leghasznosabb ezen cuccok közül, mert azért nem robban egyből, lehet nem lesz semmi baj, viszont heavy armor gyilkos, az egyik legerősebb cucc a játékban.

Aztán gépfegyver teljesen jó, de semmi különös, sőt már médium armor ellen se jó.

Aztán ott van a warp cucc, ami lehet jól jöhet, de azért túl sok értéke nincs + az is megölhet, ha gyorsan használod egymás után...

Aztán a páncél... ha meghalsz újjáéleszt, de csak egy darabig élsz, mégha használód a stim-et is csak időt nyersz. Ez volt talán a legnagyobb csalódás nekem.

Igazából sok warbond-ból talán csak egy vagy két dolog ami igazán értékes. Nem kell mindenáron beszerezni őket. Ha valami igazán jó csak akkor.

Simán játszva a játékot összejön 1000 Super Credit viszonylag gyorsan amúgy.

Új hozzászólás Aktív témák