- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Annyi, hogy nem kezdőbarát. Én megvettem még anno keyshopból 17 dollárért, mikor megjelent, és még nem árazta be a népszerűség, lvl35-ig mentem is, addig megvan amit nyitni lehetett, utána pihibe tettem, mert már túlzásba vittem, visszakívánkoztam codozni, bf v, stb... Azóta csak fent van
Amilyen nehéz az eleje, olyan könnyű utána, mondhatni megunós, mert azok tolják, akik az elején megvették, magasabb nehézségen főleg, és sétagalopp+mivel a sample-k közösek, csurig rakva jössz ki az egészből, mégha csak takarítgatsz a nagyok után+a sentry-ket viszed be+magadra egy "dog" rover-t, ami akkoris öldököl, ha csak futkározol összevissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini PC
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Akvarisztika
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amilyen nehéz az eleje, olyan könnyű utána, mondhatni megunós, mert azok tolják, akik az elején megvették, magasabb nehézségen főleg, és sétagalopp+mivel a sample-k közösek, csurig rakva jössz ki az egészből, mégha csak takarítgatsz a nagyok után+a sentry-ket viszed be+magadra egy "dog" rover-t, ami akkoris öldököl, ha csak futkározol összevissza.