- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
Ferdzsoo #572 üzenetére
én is onnan rendeltem, már vissza nem mondom mert úgy buknám a legnagyobbat.
Én eth-t váltottam és abból rendeltem. Azóta az eth 2* árfolyamon van.
Én azt nyelem be nehezen hogy mindig hazudtak mikorra lesz készlet, azért én azt nem hiszem el, hogy 1-2 hónapra előre nem látja le tud-e gyártani 40e terméket vagy csak 500-at.
Ha juliusban azt mondják, hogy hát ebből nem lesz semmi idén akkor lemondtam volna régen és visszaforgattam volna másba, ehelyett mindig majd 1 hónap múlva...
Ha pedig kiszállítják időben akkor már ki se merem számolni mekkora pluszban lennék. -
Stanlee
őstag
válasz
Ferdzsoo #256 üzenetére
Szerintem 1000-1100 euro mar jo ar, par hete meg 1500-2000 korul mentek el. Minnel tobb gyarto jon ki a termekeivel, annal kevesebbet ernek ezek a minerek, ill. a felezes ota azert sokaknak lecsokkent a rewardja.
Ahogy Kobe irta, felezes, egyre tobb miner, validatorok. Ez a hajo mar eluszott. A validatorsag nagyon jo, de az csak azoknak uzlet, akik az elejen beleptek, es egy nagy adag HNT-t osszecsakanyoltak. Azok most validatorkent majd jol ellesznek es bezsebelik a nagy penzt.
Rendeltem egy dragino LPS8-at, mivel a sensecapnak megrendeltem tobb hozzavalot, hogy ki tudjam tenni az erkelyre. Egy kicsit elfoglalom legalabb a takolassal magam.
-
Kobe
veterán
válasz
Ferdzsoo #150 üzenetére
Egyelore semmi, de nem vagyok lepeskenyszerben, ha jon valamelyik batchbol LongAP, lemondom a masikat. A "tartalek" rendeles meg alapbol kesobb, augusztus szept tajan jonne, addigra latszodik a halving hatasa is majd, es ha nem tetsz amit latok max idokozben lemondom.
Van benne potencial, de nekem perpill annyit nem er h FOMO bol a gyari ar 5-10xeset becsengessem barmelyik gyarto cuccaert -
Kobe
veterán
válasz
Ferdzsoo #106 üzenetére
Emellett a hivatalos helium discord serveren a Nebra kb 1000es kotegekre lebontva ad informaciot a kiszallitas aktualis statuszarol
From our onboarding/testing dashboard I can see nearly 1k more have been loaded up until today. So looking good for the next 1500 next week. But waiting for confirmation on ship out date from factory.
Shipping update (these are somewhat guesstimates by looking at the tracking, but as a guide should be roughly correct):
Next Nebra UK shipment - looks like it will arrive Tuesday. Then more towards end of week.
Parley Labs first 320 shipment - should arrive this week
SparkFun first 100 shipment - should arrive today (Monday)
Distrelec first 220 - should arrive Tuesday
Next 1500 units are nearing completion. The fixes for antenna connector being properly tightened and the daughterboard being properly secured have been applied so this will only effect the first 1k units (in the original grey case with white writing). Any in the new cases will not be effected.Ezek kb 1 hetes infok
-
Kobe
veterán
Azert azt nem art tudni hogy ez a site es az osszes tobbi tarsa csak a nyers domborzati viszonyokat veszi figyelembe, epuleteket nem. Egy atlagolt szorast szamol atlagos terepviszonyoknak megfeleloen. Pl suburban opciot valasztod, akkor pl 85% hatekomysagu eloszlast mutat. Urban opciot valasztva meg mondjuk 65%ot es tarsai (hasrautesszeru ertekek), de konkretan azt hogy a te szomszedodban egy 80meter magas vasbeton epulet van, vagy hogy 2 vegpont kozott van 8-10 felhokarcolo, azt mar nem.
A szorasterkepet le lehet tolteni kmz ben es google earthbe importalni ahol 3ds megjelenitest ad, de mivel alapbol a 2Ds szorasterkep a hianyos, a 3Ds sem lesz pontosabb.
Erdemes fenntartasokkal kezelni e site altal mutatott lefedettsegnel alacsonyabbal kalkulalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest