- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Google Pixel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
VW
aktív tag
megvettem a co hegesztőt a Kranom Bt. (einhell szervíz)-nél (a hegesztőgépes fazon) 8.ker Vajda Péter utca12.-ben
arra figyelj,hogy délután 3 óráig vannak csak nyitva.Én is 14.45-kor estem be.Egy gyár udvaron vannak,a portás útbaigazít.
Sajna csak egy csaj volt ott aki nem nagyon értett a dolgokhoz.Annyit tudott mi mennyibe kerűl és mi jár hozzá,de technikai dolgokhoz semmi.Még annyit se mint én ,pedig még csak most szeretném megtanúlni a hegesztést.Egy picike kis raktárszerűségben vannak,pár polc a cuccokkal meg egy púlt.Egy szomszédos helyiségben vannak a hegesztők meg a nagyobb gépek.
Egy kombi MIG-et vettem(magyar gyártmány).180/210A ,4 görgő,megy 220/380 voltról is.Kaptam hozzá 20kg co palackot(töltött),reduktor,4m-es munkakábel,15kg co drótot. ez volt 160K (felénk csak a gép b.200K)
Meg vettem egy automatán sötétedő hegesztő pajzsot 19K-ért. (ezt b.60K-ra mondták itt)
Alkudni nem tudtam az árakból.
Kaptam hegesztőhöz és a pajzshoz is jótállási jegyet 1 év garral,számlát nem.(ezt telefonon előre közölték is). Használati útmutató sem járt.(bár gondolom feltételezik aki ilyesmit vesz,tudja használni)
Hát én ilyen szempontból bajban vagyok,de jön a faterom szombaton hozzám,majd kiokít mi micsoda rajta.(pl. mire jó a gázutánfúvás stb.) és kipróbáljuk a gépet.
Egyszóval semleges tapasztalataim vannak,semmi extra se pro se kontra.Mondtam mit szeretnék,odaadta,bepakoltunk,fizettem és kész.Megbízhatónak látszanak,nem hiszem ha garanciális problémám lenne,elzárkóznának vagy eltűnnének.
Nyugodtan nézz szét náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest