Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Hóóó.. Gratula a géphez, tényleg jól beleugrottál a témába!
(Én is tűkön ülök már, főleg, hogy most aztán elültetted a bogarat a fülembe, lehet hogy én is benevezek egy olyan gépbe mint amit vettél..)
Ugye mondanom se kell, hogy légyszives írj már a tapasztalataidról, hogy milyen a gép!!!!!?
Az internetes apróhirdetési rovatokban különben sokfelé találkoztam már a termékeikkel, az a fényre sötétedő pajzs 19e Ft-ért is ismerős...
Remélem alut próbáltál hegeszteni vele.. Viszi? Nem viszi? (Bár utánnaérdeklődtem máshol is és azt mondják, hogy lehet MIG géppel és CO-val alut hegálni, csak külön aluhoz való tekercs kell a gépbe - persze az AWI a király ebben a témában, de igenis megoldható MIG-el is)
Esetleg képed, egyéb infód van arról a kombi MIG gépről? Mi a pontos neve? Paraméterei? -
Tangerine
senior tag
Te aztán jól bevásároltál. Biztos király a cucc ennyiért, meg ha 380-ról is megy akkor az visz mindent, mint az aduász.

Nem volt túl drága szerintem. Pl. 15k drót is van legalább egy tízes. Meg a 20 kg-os palack is elég húzós lenne külön.
Olyan sötétedős pajzsra nekem is fáj a fogam, nagyon hasznos dolog, főleg kezdőknek.
A ''gázutánfúvás'' sejtésem szerint azt jelenti, hogy mikor abbahagyod a hegesztést, és elengedi az ívet, akkor bizonyos ideig fújja/hűti az izzó varratot a gázzal, hogy ne oxidálódjon .
Gratula a géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az internetes apróhirdetési rovatokban különben sokfelé találkoztam már a termékeikkel, az a fényre sötétedő pajzs 19e Ft-ért is ismerős...