- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dejaris #9567 üzenetére
Volt tapszere de ugy meg csak az volt es ha az nem jott az a par divine nem mentett meg. Meg akkor nem volt se sunfuri se argus mapedig taunt az kell nekem. Az a gondom hogy mit vegyek ki hogy pl true is beferjen. nekem mind hasznosnak tunik benne. Humality-n gondolkodtam hogy lehet ki kene mennie.
(#9569) F-ECT$
Nincs se tink se tirion sajnos.
-Argent-em sincs. bar most nezem hogy azt csinalok egyet es bedobom.
-True igy mar bel fog ferni.
-Equaliti szinten nincs. azt bizony bele is raktam volna ha lenne.
- Giardian az ment bele meg lay is. Viszont igy most megint maxon vagyok de a laphuzas is meg van oldva lay-el.
Mikor bontottam a 40deck-et akkor is palahoz kaptam a legkevesebb lapot bezzeg volt amibol meg dobott 6 rare-t..
Koszi a segitseget mindekettotoknek! -
whitezo88
nagyúr
válasz
dejaris #9462 üzenetére
ja, akkor jó. tegnap beszélt arról is hogy a papot szinte lehetetlen feltornászni (magasabb) legendbe, mivel rengeteg a handlock és azt szinte lehetetlen megverni. illetőleg azért játszik shamannal és control warrival, mert ezekkel lehet hozni a 80%-os winratet, ami kell a top10-hez.
a warriorból még nekem kéne grom, gorehowl, alex. illetve brawl esetleg.
tegnap néztem bajnokságot, egyik warri (talán Gnimsh) Geddonnal nyomta. Ami mondjuk jó letakarítani a boardot pl egy Grom előtt.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
dejaris #9419 üzenetére
Meg a kis minionokat. Azokból lesz a rush pakli. Meg persze a nagy minionokat is, mert azok potenciális handlock lapok, meg különböző kontroll deckek alapjai. Ja, meg persze a spelleket is, mert milyen dolog már, hogy átlőhetsz velük a taunton. Én betiltanám továbbá a használható legendeket is, mert ha nekem nincs, más se használhassa őket.
-
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #9341 üzenetére
Felesleges lenne kétszer annyi 8 manásat bele rakni mert csak az első néhány kört befolyásolná az egész.
Mivel a max mana nem változna..nem tudnál 10+körben 20manával gazdálkodni..
És azért lenne taktikusabb mert leosztás függetlenül lehetne nagyokat alkotni. Pl ha 5 manás minion a legkisebb nálad akkor 5 körig nem csak malmoznál hanem mondjuk a 3.ba már ki tudnád tenni. Sőt..azt is te variálod hogy a 2. körbe kiraksz-e mondjuk egy Knife Jugglert vagy inkább bent hagyod a manát a kövi körre egy komolyabb lényre...etc.
A lapjárás nem lenne akkora tényező, ami szerintem nagyon is jót tenne a játéknak. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #9325 üzenetére
"Ha gyujteni lehet a manakristalyokat korrol korre, ..."
Ezt úgy érted hogy ha nem haszálsz fel mondjuk a 4. körben csak 2 manát akkor a következő körben 5+2(amit meghagytál) lesz?
Mert ez már nekem is eszembe jutott régebben, és szerintem hatalmas lehetőségek vannak benne minden téren. -
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #8309 üzenetére
Nem villogok...játszok.
Engem nem az E-penisem növelése motivál hanem a szórakozás..
De hogy érthetné ezt meg a felsőbb hatalom, aki a kártya és társas játékokat is képes manipulálni..whitezo88 Casualtól nem nő az E-penis..és amúgy is..amíg nem vagy legend rangon addig paklit sem tudsz összerakni..
De te ezt úgysem értheted -
whitezo88
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #8307 üzenetére
Igen az vagyok.
Kezdek fejlődni..már majdnem olyan vagyok mint te..ÉN döntöm el hogy milyen lapot kérek és így könnyű.
Csak látod a Shaman ellen félrenéztem egy pillanatra és így nem tudtam megvarázsolni rendesen..whitezo88 Akkor a Shaman féle Feral Spiritet sem copyzza? Ezt jó tudni..én mindig f*stam kitenni mikor secretet használ a Mage
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
válasz
dejaris #8011 üzenetére
Én tudom, hogy van manát adó lap és azért is kevésbé gáz druidánál a több nagy lap. Ezért nem rossz ez a pakli sem. De itt is, ahogyan sok másik paklinál elfőrdulhat olyan lapjárás, hogy esélyed nincs. Itt pl van 8 darab 5 és 5+ manás lap. Előfordulhat olyan helyzet, hogy a paklit tetejére kerül ez a 8 lap, akkor azt jelenti hogy első 5 körben meg vagy lőve.
Turn 3 kill is lehetséges a játékban, de egy jobb aggro deck ha nincs ellenállás és nem húz nagyon rosszul bőven nyerhet az 5. 6. körben.
A felvázolt szituációban, hogy az 5. körig malmozol, amíg az ellenfél rusholja a fejed meg nem mondhatod, hogy magas a hero life és majd talpra állsz utána. 5 kör semmitevés után nem fogsz te semmilyen deckel sem talpra állni aggro ellen.
De ilyen nyilván millió játékból 1szer jön elő, mármint hogy a 8 legdrágább lapot kapja az ember a pakli tetejére, így nem lehet emiatt azt mondani hogy rossz a deck, csak rossz volt éppen a lapjárás - AMI ELŐFORDULHAT!
Rusholósabb deckek esetén ritkábban pl, mert kevesebb spell használnak és kevesebb drága miniont, így kisebb eséllyel kezdenek rosszul.
-
DjDanee87
addikt
válasz
dejaris #8009 üzenetére
Én értem mit akarsz mondani, csak szerintem rosszul fogalmaztad meg. Inkább úgykelett volna írnod, hogy a lapjárás egy jó pakliban kisebb tényező.
Szerintem nincs HSben olyan pakli, amivel ne lehetne szerencsétlenül kapni a lapokat. Talán még a 2 (vagy 3) patchel ezelőtti warlock rush deckem (argent squire, impek, shatteredsuncleric, dark iron dwarf, argus, abusive, leper gnome, elven archer, knife juggler, soulfire, stb.) volt a leginkább olyan, hogy nagyjából bármit kaphattam, kevés esélye volt az ellenfélnek a győzelemre, hacsak nem kapta meg a kezébe a 30 lapjából azt a 2-t amivel győzni tudott a lock rush ellen.És hogy bebizonyítsam az ellenkezőjét annak, amit mondtál:
Tehát nem létezik rossz lapjárás HSben, csak rossz pakli.
Ez volt a legutóbbi MLG tournament győztes deck
Feltételezzük ez nem egy rossz deck, ha sikerült vele többeket megverni a tournamenten. Van benne:
1 Cenarius (9)
2 Ancient of War (7)
1 Cairne (6)
1 Force of Nature (6)
2 Druid of the Claw (5)
2 Azure Drake (5)Akkor ha ő egy játékban mondjuk elsőnek indul. Elején a gép felajánl neki 3 kártyát: Cenarius, Cairne, Ancient of War.
Lepasszolja mindent, ehelyett megkapja a másik Ancient of Wart, Force of Naturet és egy Azure Draket.Ellenfele mondjuk warlock rush, neki meg az első 3 lapja amit húz az Druid of the Claw, Azure Drake és a visszadobott Cenarius mondjuk. Így gyakorlatilag első 4 körben max hero powere van. Feltételezzük a warlock kirakott egy Voidwalkert akkor a hero powerével le sem tud ütni semmit, nagy valószínűséggel kikap.
Tehát kikapott, szidja a lapjárást. De erre te azt mondod hogy nem-nem! Rossz a deck, kit érdekel hogy tournamentet lehet vele nyerni, szar lapjárást nem létezik HSben. Vagy béna az emberünk, vagy rossz a deck! Ugye?
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #8007 üzenetére
Nincs rossz lapjárás csak rossz pakli...ezt te mondtad.
Tehát ha a pakli jól van összerakva akkor nem számít a lapjárás..
De te nem mondtál ilyet...rendicseeeekMég jó hogy te nem mondtál ilyet mert az azt jelentené hogy a PH-n még senkinek sem sikerült jól összeraknia egy paklit, lévén már mindenki említett nem egy olyan meccset ahol állításuk szerint nem jöttek jól a lapok. De most kibújt a szög a zsákból....igazából csak a paklijuk/paklink trágya
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #8005 üzenetére
Azt szeretném hogy tényekkel alátámaszd azt a kijelentésed miszerint a kártyajátékoknál a lapjárás nem számít. Mármint hogy ez nem a szerencsén múlik! De mindegy...a körbemagyarázásokkal már a padlás tele van.
Előbb lepakolok belőle és majd ha fér még akkor újra megkereslek -
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #7991 üzenetére
Felejtsd már el a Pokemont..kit érdekel? Akinek tetszik az játszik vele, akinek meg nem tetszik az nem játszik vele.
Csak példaként hoztam fel..de említhettem volna a HKK-t, Magicet, TlotR-t, HP-t, Guardians-t, és úgy bármit amit kártyával játszanak.Te kategorikusan kijelentetted hogy "En mas kartyajatekokbol mar megtanultam: nincs rossz lapjaras, csak rossz pakli"
Ergo mivel a lapjárás eléggé múlik a szerencsén te azt mondtad, (nem csak itt...folyamat erről beszélünk), hogy a kártyajátékokhoz nem kell szerencse.
Ezt bizonyítsd kérlek.
Nem kell a mellébeszélés..abból volt már elég. Nem kell a pokert felhozni, sem a Pokemont.
A kijelentésedet támaszd alá tényekkel. Ennyit kértem, és most is ennyit kérek! -
F-ECT$
titán
válasz
dejaris #7996 üzenetére
Világbajnokok. 1988-ban volt utoljára címvédés.
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #7984 üzenetére
Az a köze a kidolgozottsághoz hogy te a neve alapján gyengébbnek tartod/nyilvánítod holott kb fogalmad nincs az egészről. Ha elmondod hogy mi a sz*r a Pokemonba akkor egy rossz szavam sem lesz. Én nem védem, csak az a különbség kettőnk között hogy én tudom miről beszélek, te meg csak annyit tudsz hogy pokemon.
És vajon mi köze lenne hozzá...hm..még annyi hogy jobban ki van dolgozva..pont.Az aréna sem más..amikor a 5swipes, 2 ancient of lore-os Druid deckel mennek egy 1:3at, majd jön a világmegváltó ötlet hogy most csukott szemmel csak a középsőt választom, majd megy vele egy 11:3at azt te minek neveznéd? Megsúgom...szerencse..
Mert hiába volt előbbi sokkal jobb deck, ha nem jöttek fel a lapok, vagy hiába volt gyengébb az utóbbi ha legalább azok megfelelő sorrendbe jöttek.De amúgy miért én győzködjelek? 10 emberből 10 velem ért egyet..
Te bizonyítsd már be kérlek hogy a HS-hez, Pokemonhoz, Pokerhez, HKK-hoz Magichez és úgy alapba bármelyik kártyajátékoz nem kell szerencse! Légyszíves tegyél már valami tartalmat is a fröcsögésedbe és ne csak egyet hajtogass.
Azt hiszem én is és már most jó páran megosztottak 1-2 szösszenetet hogy miért is fontos a szerencse..bizonyítsd be az ellenkezőjét!Köszikeeee..várom kimerítő válaszod!
Szerk:
"Alap kartyajatekok, tarsasjatekok...."
Látom már nem csak a kártyákat tudod megbűvölni hanem a kockákat is -
oxox
addikt
válasz
dejaris #7977 üzenetére
nem... ahogy a reklamban is van, nem lehet veletlen, hogy mindig ugyanazokat latjuk a dontoben.
de ennek nagyon sok oka van. A teljesseg igenye nelkul:
-sok-sok tapasztalat, es sok-sok bukott party
-elo jatekban az ember nagyon sok apro dologra figyel, es egy ido utan ez nagyon-nagy elony (mi is szoktunk pokerezni, es eleinte kb toltelek jatekos voltam, most kb mindig bent vagyok a kettoben, de inkabb nyerteskent szoktam felallni...mar nem is nagyon szeretnek velem jatszani a pajtik)
-nagyon fontos, hogy nekik a zseton mar nem jelent penzt, nem gorcsolnek ha buknak 1-200k dollart, mint nekem a hetvegi 500ft kb.ha tetszik ha nem a pokerben is nagy szerepe van a szerencse faktornak...ha nem jonnek a lapok, akkor elobb utobb a vakoktol elfogy a penzed, es bemehetsz 27-ell all-inre, ha a tuloldalon vegig jon a lap...szokott ilyen is lenni nem kevesszer, de forditva is, pl nem hiaba J10 a legjobb parositas (holdem-ben), de AA23-all (Omaha HI/LO)-ban is siman lehet bukni.
Hearthstone-ban a keves lap miatt (30lap, 2lap/deck) szerintem a szerencse faktor nagyon magas kezdo jatekosnal, meg akkor is ha jo deckje van. Ez termeszetesen lejebb viheto, ha kiismered a deckedet, es kidolgozol nehany kombot, ill. kreativ vagy....de akkor is kell a szerencse. A korabban emlitett 6! top legendes gyerek szerintem 10-bol 8x verne siman, tegnap megsem jott neki ossze, mert rossz utembe kapta (v jatszotta) ki a lapjait, en nem tokeletesen, de viszonylag jol, es kreativ is voltam (pl holy, majd az o unitjat "javitottam" inner-el, hogy a sajatom utana meg eletben legyen...igaz azt is tole copyztam
) ..szerintem en vertem volna az O lapjaival a deckemet, csak azt gondolta eleg ha leszorja a unitokat, nem varta meg, hogy kiepulhessen (ill. ha nincs benne koncepcio akkor sem ez a megoldas, hogy csak szorom a lapokat...van mikor nem eri meg csak azert kijatszani egy lapot, hogy latszolag elonybe kerulj, mert lehet egy korrel kesobb 3lapot fogsz meg vele), es a latszolagos elonyod valodi elony lesz, meg akkor is ha buksz valemennyi hp-t...
Amugy a black jack/pokeren-en kivul milyen kartyajatekot ismersz? HS, Magic, Vtes ilyesmire gondolok...
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #7977 üzenetére
A Poker valamilyen szinten más, mivel ott ha ügyesen elhiteted a másikkal hogy világverő lapjaid vannak akkor nyerhetsz. Persze a folyamatos blöffnek is megvannak a veszélyei mert ha 1-2 alkalommal kifogsz egy tökös gyereket aki rád hív, vagy csak szimplán elmegy veled táncizni és kiderül hogy "oh jaj..ez megen csak blöfföl" akkor lehet a következő körben már nem fog működni a taktika..
De mondjuk a HS-ben hogy hiteted el valakivel mondjuk Mage-ként hogy nálad biza ott a poly úgyhogy ne rakjon ki semmi nagyot.
Vagy megfordítva..milyen befolyásod van neked arra ha én kirakok egy ragnarost, (és nincs a kezedben poly) hogy te azt húzz? Semmilyen!!! Ha mákod van behúzod ha nincs akkor így jártál.A kidolgozottságnak meg PONT annyi köze van hozzá hogy nehogy már valami sz*rabb legyen valaminél csak azért mert Pokemon? Miért ne lenne hozzá köze? Ugyan az megvan benne mint a HS-ben, csak még 10szer több minden plusszba..
De hogy maradjunk HS vonalon..miért van az hogy Kripp vagy Trump akik szerintem már picit azért tudnak játszani, mert 2-4K Aréna WIN meg 60-80 ha nem 100-150 12WIN-es aréna van a hátuk mögött, és a mai napig van olyan hogy 0-2:3as arénákat futnak...hmm..egyik pillanatról a másikra balf*szok lesznek? Persze a következő Arénán megint 12t mennek szóval gondolom ez így megy.
6-8ig bamba..8-10ig zsírkirály és így tovább? -
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #7974 üzenetére
Nem nagyon akarok megint ezen rugózni, de vicces hogy a Pokemon TCG-t black jacként említed miközben akkor a HS lenne a Poker?
Legalább nézz utána mielőtt ilyeneket mondasz..a Poke 10+éve megy és sokkal kidolgozottabb mint a HS..
A Magicről amiről a másik kolléga írt, meg inkább ne is beszéljünk.Minden kártyajáték (igen mind, kezdbe a zsírtól, a römin át a pokerig) nagyban függ a szerencsétől azaz a lapjárástól..szomorú hogy te ezt még mindig nem látod be
-
Terrorista
senior tag
válasz
dejaris #7694 üzenetére
A buildet liquidhearth.com-ról néztem, ott egy februári cikkben szerepelt ez a build.
Leeroy-on én is gondolkodtam, mert tényleg jó lenne, de nincs elég dustom. Gorehowl-ra talán még lesz annyi. A dark iron viszont jónak tűnik, mert elég levés a 4-es minion a deckben.
A mortal strike-ot én nagyon kedvelem, mivel a tauntos minionok mögé is be lehet ütni vele a hősre.Töröltem már le mage szájáról úgy a mosolyt, hogy tele volt a boardja minionokkal (nekem semmi) és bevertem neki 12 sebzést a fejébe. Ha az nincs a következő körben halott lettem volna.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #7315 üzenetére
Igen..mert te előre tudod hogy 2es és 3as minion nem fog jönni és ezért jól jön a 4es.
Hiába próbálod itt beállítani magad ilyen hihetetlen nagy májernek...attól még butaságot beszélsz.
Semmi de semmi befolyásod nincs arra hogy milyen lapokat fogsz kapni, még akkor sem ha te azt hiszed hogy van. Persze ha 30darab 2-3 manás minionból áll a paklid akkor elképzelhető hogy te mindig tudsz mit kijátszani az első 2-3 körben is.
10emberrel szemben állítasz valamit, amivel senki sem ért egyet és mindenkinek van legalább 1 olyan story a tarsolyában ami az elméletedet csírájában fojtja el, de csak nyomod és persze még neked áll feljebb.
Egy full random kártyajátéknál azt állítod hogy nincs köze a szerencsének semmihez, mert TE biztosra mész..és nem elég hogy a történelem talán legnagyobb butaságát mondod, de még makacsul ki is tartasz mellette és az a hülye aki ellent mer mondani...gratulálok!Erre azt szoktam mondani ha egy egyirányú úton mész és mindenki szemben megy veled, akkor elképzelhető hogy te mész rossz irányban.
Mellesleg menj Vegasba kockázni..ahhoz sem kell több szerencse..gondolom ott is biztosra tudsz menni..dobj párat aztán vedd meg a Blizzardot kilóra..Téma részemről lezárva...
[ Módosította: ollie ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #7309 üzenetére
Mert nem a 4. körben akartam kezdeni a boardra rakni mondjuk..
"A paklival, mar ott problemak vannak, hogy mit keresnek benne olyan dolgok, amiket nem tudsz hasznalni, csak a csillagok allasa megfelelo?"
Te aztán képbe vagy bro..Executeről beszélek..és mondjuk azért van a paklimban mert alap lap? Vagy mert bármit kifingatok vele amin van egy karcolás?
Elbírom képzelni a paklidat..charge meg taunt? Mert azok mindig jók?
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #7304 üzenetére
Nézd meg ezt.
Ezt nemrég én vettem fel..saját játék.
A kezdeti lapok 2manás(fegyver) 4manás és 6manás..a 4eset és a 6osat dobom..kaptam helyette egy 8asat és egy 5öset..
De nem baj mert ehhez úgy is húzok közbe ugyebár..első körben kaptam is egy 1 manás spellt amit nem tudtam használni semmire..ha megnézed a vidit láthatod is hogy miért. Második körben kaptam egy 5 manás miniont..ezután kaptam egy 2 manás spellt amivel lapot tudtam húzni ami mit ad az RNG, egy 5 manás minion volt. Ezen felbuzdúlva a 4. körben egy 6 manás miniont kaptam.Mindezt úgy..hogy a paklimban van 5 darab 2 manás, 3darab 3 manás és 6 darab 4 manás minion. Spellek is vannak de azt most hagyom.
Ez 14 darab olyan minion amit a 4. körig kijátszhattam volna, de 10+ húzott lapból egy sem jött.
De biztos a pakli szar.. -
kexksz
addikt
válasz
dejaris #7294 üzenetére
Már hogy ne lenne rossz lapjárás. Neked mindig az van a kezedben, amire épp szükséged volt? Sose volt olyan, hogy nem kaptál 1-2. körben olyan dropot amit nem tudsz lerakni? A jó pakli arra való, hogy 1:10-hez legyen a rossz lapjárás gyakorisága, ne 9:10.
Egy kártyajátékba mindig is volt és lesz RNG, a skill arra való, hogy ezt minél kisebb szintre szorítsa az ember, de még akkor is nagyon nagy szerepet játszik, ez ilyen műfaj.
-
-
törölt tag
válasz
dejaris #5666 üzenetére
nem tartom magam top játékosnak, de a closed bétában, amíg nem volt tele mindenki fullos lapokkal, egész jól haladtam, ranked 13 körül tanyáztam sokáig, ami nem annyira szar azért.
egyébként pontosan tudom, mennyire erősek a legendary lapok: pont annyira, hogy egy szorosabb meccset eldöntsenek, ami bőven elég arra, hogy agyfaszt kapjon az ember, amikor egyhuzamban ötödszörre így kap ki.egyébként pár hibát is elkövettem az elején, betörtem olyan lapokat, amiket nem kellett volna, lecraftoltam olyanokat, amiket szintén nem kellett volna, elszórtam az aranyat arénára nulla rutinnal az elején, amit szintén nem kellett volna
úgyhogy most itt állok olyan paklikkal, amikben a legjobb lap rare, nincs dustom és aranyam se, úgyhogy inkább úgy döntöttem, kiszállok... -
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #5208 üzenetére
Azt nem tudom, de talán 1-2 hónap.
Kashim Nem..Hunterrel csak akkor játszom ha a napiquest azzal a legkézenfekvőbb, mint pl a castoljak egy zsák 2es vagy olcsóbb miniont. Inkább Shaman vagy Warlock amit nyomatok, már ha játszom.
Ez az egyik..a másik hogy azért 5-6 kör alatt már láthatja az ellen hogy az én hunter deckem nem olyan ami ellen " dögunalom" játszani. Nem darálom, nem rusholok, nincs tele charges lényekkel, törekedek a board controlra, összesen egy secret van bent..etc etc. Szóval ez a deck nem az vagy ahhoz hasonló deck(#5207) orichalcos Az a baja hogy olyanok ellen kell játszania akiknek minden második lapja legendary, amiknek a javával nem tud gondolom mit kezdeni.
-
Kashim
őstag
válasz
dejaris #5004 üzenetére
Haha, múltkor belefutottam egy hasonló deckbe, pont Shaman volt az is. Loptam tőle egy Coldlight Oracle-t meg valami másik vackot. Néztem is mi a jó isten keresnek nála ilyen szemét lapok. Azt hittem valami kezdő játékos, de lehet akkor az is hasonló logika alapján készült.
dejaris
Az soulbound, nem lehet bezúzni. Ahogy a legendary murlocot sem, amit akkor kapsz, ha megszerzed az összes murloc lapot. -
kovsol
titán
válasz
dejaris #4962 üzenetére
Volt olyan lapjárásom, hogy 4. körig nem tudtam kirakni semmit, mert kezembe osztotta kb a pakliban lévő összes 4-5-6+ manába kerülő lapokat. Elhiszem itt akkor nem volt rossz a lapjárás, hanem a pakli a rossz. Olyan paklit nem lehet összerakni amiben csak 1-2 manás lények vannak, hogy jól tudj kezdeni mindig.
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #4964 üzenetére
"elj ebben a hitben es veszits nyugodt szivvel!"
Ez kegyetlen nagy duma
Persze SZERINTEM ettől függetlenül sincs igazad, de nem vagyunk egyformák
Amikor az ellenfélnek a 3. körre tele van a boardja 3/4 meg 4/4es Murlocokkal, neked meg a legkisebb lapod egy 6manás Sunwalker, illetve semmi removal spell nem áll rendelkezésedre , a kirakott 3/2es Dragonodat meg az első körbe 2/1es Murloc úgy eszi meg hogy még marad 4 HP-ja , akkor nem tudom mit tudsz kezdeni magaddal, de ahogy a szavaidból kiveszem, te ezt is megoldod.
-
válasz
dejaris #4910 üzenetére
Ááá hát sulisként álmodni nem lehetett róla, de aki melózott se engedhette meg magának.. Miklós is csomó lapot kinti versenyeken tradelt össze..
Sirandrish: huhh jó kérdés, itthon mondjuk esélyed nem volt rá, mivel az alpha/beta/unlimited kiadások el se jutottak hozzánk.. A legelső amit itthon lehetett kapni a revised volt és abban ezeket a hypertáp lapokat már kivonták (:
-
Wolverine
félisten
válasz
dejaris #4790 üzenetére
Csak 2 db olyan lap van jelenleg, ami nem szerezhető meg pakliból vagy craftolással: az egyik az arany Gelbin Mekkatorque (de a sima igen), a másik az arany Elite Tauren Chieftain (de a sima igen). Az első a bétában jutalom, ha veszel valamit pénzért (és ezzel teszteled a vásárlást), a másodikat a BlizzCon 2013 valós vagy virtuális jegyének megvásárlásával szerezted meg. Nyilván a mostantól megjelenő CE-kben is lesz majd egyedi Hearthstone-lap, de szerintem az is arany lesz...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
dejaris #4450 üzenetére
a lightspawn tudtommal nem tud chargeolni (szerencsére)
ilyen szempontból a warri a durva ugye: warsong commander, molten giant, üt, 2ért pandával visszavesz, letesz, megint üt. ha csak 1 is van, de rárak sebzésbuffokat az 20+ bőven.előző kommenthez: a Grom még egy rampaget is kapott. néztem is, de pont kézben volt az MC.
-
Kashim
őstag
válasz
dejaris #4410 üzenetére
Hellfire-rel magadnak is besózol 3-at, ez Hunter ellen már annyit jelent, hogy legjobb esetben is egy körrel hamarabb meghalsz. :/
Értem csak példaként hoztad fel, de az a baj az AOE spellekkel, hogy minimum 3-4 mana és már korán ki kell játszanod, olyankor pedig alig van manád, ez azt eredményezi, hogy az asztalra alig bírsz lerakni 1-2 miniont az 5. körig. Mire lerakod az elsőt van kb. 15 hp-d. Ez meg az a hp mennyiség, hogy a következő körben végez veled 3 féle módon.Mivel Hunternek sok az 1 hp-s minionja. Palával holy light + pyromancer nagyon jó kombó tud lenni. Kinyírja kis szarjait, healel rajtad 6-ot és még marad egy 3/1 az asztalon. 4 manából. Párszor ezzel tudtam nyerni, de komolyan legalább 20-at healeltem magamon azokon a meccseken, hogy hajszál híján meg tudjam csapni a képét.
-
BoneDragon
veterán
válasz
dejaris #4260 üzenetére
Igazából egyetértek veled... Kezdőként kb még a 3 napi wint se tudom megcsinálni, 5-ből 0... Előbb is 7-23-ra vezettem és az utolsó körbe bedarált... Látszott rajta, hogy lófaszt nem ért a játékhoz csak jó lapjai jöttek. Olyan hibákat csinált, hogy én fogtam a fejemet... Megveszi a sok kis csicska a paklikat aztán igy legyen esélye a kezdőknek, mivel ugye ők is még kezdők egyből hozzájuk rak be. Próbáltam már rengeteg féle variációval, de sehogyse jön össze a napi win. Biztos én vagyok rettentő béna, de már kezd felbaszni a játék hogy tegnap óta nem tudok nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest