Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz dejaris #7977 üzenetére

    A Poker valamilyen szinten más, mivel ott ha ügyesen elhiteted a másikkal hogy világverő lapjaid vannak akkor nyerhetsz. Persze a folyamatos blöffnek is megvannak a veszélyei mert ha 1-2 alkalommal kifogsz egy tökös gyereket aki rád hív, vagy csak szimplán elmegy veled táncizni és kiderül hogy "oh jaj..ez megen csak blöfföl" akkor lehet a következő körben már nem fog működni a taktika..
    De mondjuk a HS-ben hogy hiteted el valakivel mondjuk Mage-ként hogy nálad biza ott a poly úgyhogy ne rakjon ki semmi nagyot.
    Vagy megfordítva..milyen befolyásod van neked arra ha én kirakok egy ragnarost, (és nincs a kezedben poly) hogy te azt húzz? Semmilyen!!! Ha mákod van behúzod ha nincs akkor így jártál.

    A kidolgozottságnak meg PONT annyi köze van hozzá hogy nehogy már valami sz*rabb legyen valaminél csak azért mert Pokemon? Miért ne lenne hozzá köze? Ugyan az megvan benne mint a HS-ben, csak még 10szer több minden plusszba..

    De hogy maradjunk HS vonalon..miért van az hogy Kripp vagy Trump akik szerintem már picit azért tudnak játszani, mert 2-4K Aréna WIN meg 60-80 ha nem 100-150 12WIN-es aréna van a hátuk mögött, és a mai napig van olyan hogy 0-2:3as arénákat futnak...hmm..egyik pillanatról a másikra balf*szok lesznek? Persze a következő Arénán megint 12t mennek szóval gondolom ez így megy.
    6-8ig bamba..8-10ig zsírkirály és így tovább?

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák