Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz dejaris #7977 üzenetére

    nem... ahogy a reklamban is van, nem lehet veletlen, hogy mindig ugyanazokat latjuk a dontoben.
    de ennek nagyon sok oka van. A teljesseg igenye nelkul:
    -sok-sok tapasztalat, es sok-sok bukott party
    -elo jatekban az ember nagyon sok apro dologra figyel, es egy ido utan ez nagyon-nagy elony (mi is szoktunk pokerezni, es eleinte kb toltelek jatekos voltam, most kb mindig bent vagyok a kettoben, de inkabb nyerteskent szoktam felallni...mar nem is nagyon szeretnek velem jatszani a pajtik)
    -nagyon fontos, hogy nekik a zseton mar nem jelent penzt, nem gorcsolnek ha buknak 1-200k dollart, mint nekem a hetvegi 500ft kb.

    ha tetszik ha nem a pokerben is nagy szerepe van a szerencse faktornak...ha nem jonnek a lapok, akkor elobb utobb a vakoktol elfogy a penzed, es bemehetsz 27-ell all-inre, ha a tuloldalon vegig jon a lap...szokott ilyen is lenni nem kevesszer, de forditva is, pl nem hiaba J10 a legjobb parositas (holdem-ben), de AA23-all (Omaha HI/LO)-ban is siman lehet bukni.

    Hearthstone-ban a keves lap miatt (30lap, 2lap/deck) szerintem a szerencse faktor nagyon magas kezdo jatekosnal, meg akkor is ha jo deckje van. Ez termeszetesen lejebb viheto, ha kiismered a deckedet, es kidolgozol nehany kombot, ill. kreativ vagy....de akkor is kell a szerencse. A korabban emlitett 6! top legendes gyerek szerintem 10-bol 8x verne siman, tegnap megsem jott neki ossze, mert rossz utembe kapta (v jatszotta) ki a lapjait, en nem tokeletesen, de viszonylag jol, es kreativ is voltam (pl holy, majd az o unitjat "javitottam" inner-el, hogy a sajatom utana meg eletben legyen...igaz azt is tole copyztam :DDD ) ..szerintem en vertem volna az O lapjaival a deckemet, csak azt gondolta eleg ha leszorja a unitokat, nem varta meg, hogy kiepulhessen (ill. ha nincs benne koncepcio akkor sem ez a megoldas, hogy csak szorom a lapokat...van mikor nem eri meg csak azert kijatszani egy lapot, hogy latszolag elonybe kerulj, mert lehet egy korrel kesobb 3lapot fogsz meg vele), es a latszolagos elonyod valodi elony lesz, meg akkor is ha buksz valemennyi hp-t...

    Amugy a black jack/pokeren-en kivul milyen kartyajatekot ismersz? HS, Magic, Vtes ilyesmire gondolok...

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák