-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
-
Chumlee
senior tag
válasz
KISDUCK #69587 üzenetére
Nem tudom kinek van hasonló , igazából az alapok megegyeznek:
2x Preparation
2x Shadowstep
2x Fire Fly
2x Glacial Shard
1x Patches the Pirate
2x Southsea Deckhand
2x Stonetusk Boar
1x The Caverns Below
2x Bilefin Tidehunter
2x Gadgetzan Ferryman
2x Loot Hoarder (én a swashburglar helyére tettem be , sokszor jó ,mert van mit kitenni és van belőle laphúzás)
2x Novice Engineer
2x Youthful Brewmaster
2x Igneous Elemental
2x Mimic Pod
2x VanishNem akartam linkelgetni ,mert mindenhol volt 1-2 lap eltérés .
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KISDUCK #68817 üzenetére
Hát priestben én biztos nem cserélném el a mage verzióra. Már emiatt is sírni...
Gyuri27: Nem mondtam, hogy ökörség, vagy hogy rossz lenne a mage verzió. Egyszerűen Priestben annyiszor mentett már meg ez a lap, gyorsabb paklik ellen aoe, lassabb paklik ellen fix elise pack. Szinte minden szituációban jó, inner fire priestben meg god tier. És ezt a lapot fikázod...
-
-
P00By
nagyúr
-
h3lios
addikt
válasz
KISDUCK #68631 üzenetére
Már most nagyon kevés lore karakterrel dolgoznak Mean streets esetében ha jól rémlik egyedül Goya volt WoW karakter. Az összes többi HS exklúzív cucc. Ungoro -nál ugyan ez a helyzet a lapokkal, mind teljesen új és eddig nem látott karakter. Ozruk volt asszem egyedül WoW-os.
-
h3lios
addikt
válasz
KISDUCK #66840 üzenetére
Egyelőre csak a preorder volt meg. Van mellette 16k dustom (hall of fame-el), illetve 7,8k goldom. Ez olyan 130 nyitás lesz az ajándék packokkal. Gondolkozok, hogy még 80-at rávegyek. Utána spórolás a kövi kiegre. Ebből kb. meg is lenne a full szett 1-2 legó és epic nélkül. (ha nem bontok dupe legót).
-
h3lios
addikt
-
balisz
senior tag
válasz
KISDUCK #66094 üzenetére
Ez borzasztó hozzáállás, de sajnos a többség már így gondolkodik. NA szereveren alig tudtam barátokat szerezni, meet szinte senki nem fogadta el a felkérést. Már arról is gyôzködni kell as embereket, hogy van egy 80g küldid és ingyen odaadnád... Ez így nagyon nem oké egy új játékos számára.
-
h3lios
addikt
válasz
KISDUCK #63898 üzenetére
A játékot teljesen átírták androidon. Mostantól a frissítéseknél (elvileg) nem kell letölteni a teljes játékot, hanem elég hozzá a patchet leszedni... (végre)
Illetve azért foglal annyi helyet, amennyit mert folyamatosan bővül a lapkészlet és a teljes nyelvi packot le kell szedni...
-
föccer
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KISDUCK #63609 üzenetére
Nagyon hit or miss az egész deck. Mármint úgy általában véve a Grimy Goons. Van mikor kijön a dopplegangsterre minden buff és 3 db 6/6-os ellen turn 5-ben nem sok esélye van az ellenfélnek. De legtöbbször nem jön ki jól, vagy könnyen megfogják és kifogysz a lapokból. Gyors paklik ellen lassú, lassú paklik ellen meg megvan a potenciál hogy gyors legyen, de ha nem jön össze (márpedig nagyrészt nem jön össze), akkor meg a Reno/Jade paklik megeszik lategame.
Ezt kevés tapasztalat alapján mondom, nagyon ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest