- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Padlás #59181 üzenetére
Szerintem nem olyan nagy probléma a dreadsteed. Oké, OP. De borzasztóan unalmas és odafigyelés igényes, csomó időd elmegy vele. Igazából ez botoknak való deck ha farmolni akar az ember, lehet pont ez a célja a Blizznek, hogy elcsípje a botokat, elég a dreadsteed deckes meccseket végignézniük
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Padlás #59173 üzenetére
van egy olyan érzésem, hogy mikor tesztelték házon belül, senkinek nem jutott eszébe a dreadsteed, mert iszonyat OP, ha nincs az ellenfélnél silence, hex, vagy poly.
az első meccsemen a hunter ellenfél két körig nézte, ahogy lepingelgetem a lényeit, aztán mikor kiraktam a másodikat tauntnak, szerintem leesett neki, hogy mi történik és feladta.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Padlás #52164 üzenetére
az életem más fordulatot vett mióta Overwatchozok, HS pedig csak daily, végre egy játék ahol közel 0% random van...
és legalább van jutalom (xp) lossnál is. Kíváncsi leszek elszúrják-e a rankedot majd...
HSben hiába nagyon jó a Standard, túl későn jött, kicsit kiégtem az előtte lévő gvg féle metákban...
-
F-ECT$
titán
válasz
Padlás #51784 üzenetére
Hát a priest most nem áll túl jól, van N'Zoth, Dragon és C'Thun deck is hozzá, de mind tier 3-4 csak.
Szigorúan szerintem a priestnek vissza kell hoznia az Auchenai + Circle kombót, és "eköré" decket építeni, mert a Lightbomb nagyon hiányzik az Excavated Evil meg nem olyan jó lap. Szóval én egy old school control priesttel próbálkoznék 2 Holy Nova mellet, techelve Harrisont a shaman, rugó és wari dömping miatt, Flash Healt is beletennék és / vagy Darkshire Alcemistet, de hogy ez így életképes-e, azt nem tudom
-
micafighter
nagyúr
válasz
Padlás #47566 üzenetére
Nézőpont kérdése. Én inkább megyek face ellen mint zoo ellen, face-t könnyebben elverem mert csak le kell gyorsulni vagy átvenni a boardot jó tradekkel, figyelve a HP-ra, és körbe kell játszani az explosive trapet. E közben a zoonál ha megpróbálom legyorsulni, akkor a végén jön az ingyen molten (általában kettessével, argussal és healbottal megtámogatva) ha nem tudom a boardot átvenni akkor jön az ingyen sea, ha átveszem a boardot és 20 hp-ról akarom leburstölni hogy ne legyen ingyen moltene akkor meg általába jön a boardclearje. Ja és a PO-s nerub tojásokat nem is emlitettem
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Padlás #47566 üzenetére
a facehunter az egyik legrosszabb matchup a zoonak, mert ha nagy a boardod, az unleash megszivat, ha kicsi a boardod, akkor meg lerace-el, tapleni szívás, szóval sehogy se jó. de ha már játszol flame impet, hunter ellen ne rakd ki, mert letrade-eli egy leper gnome-mal és akkor 1 manért sebzett rajtad 5 HP-t. ha argent squire lett volna helyette a paklidban, akkor meg leütöd vele, és megmarad a lényed.
-
JNashville
senior tag
válasz
Padlás #47537 üzenetére
Hátöööö... jó, értem. Kíváncsi vagyok, égett már be valamelyik pro ilyennel, mert nem igazán evidens, hogy ennek kell történnie.
Reggel néztem Krippet kávé mellett, kedvem támadt Arénázni, mentem is egy jó 1-3-at Paladinnal. Gyakorlatilag az összes sitt lényt felajánlotta, de a kedvencem amikor az Anyfin, Angry Chicken, Coliseum Manager trióból kellett választani.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Padlás #47081 üzenetére
BB mondta hogy lesz balance ott is, de én be nem teszem oda a lábam az biztos. (max ha gold jár érte)
Ahogy Arénába se, gondoltam megyek egy rugót, de mikor 2-1nél jön egy druid aki t1 dupla roots, t2 mechwarper t3 mech yeti t4 tazdingo t5 innervate Knight of the Wild akkor MIT IS KÉNE CSINÁLNOM?
Mármint a hero power + Concede playen kívül. T6ig éltem.
-
h3lios
addikt
válasz
Padlás #41113 üzenetére
Mindig a legnagyobb attackosat szedi le. Csalit kell csinálni. Mi úgy oldottuk meg, hogy volt kint egy 11-es Trogg és egy 9-es Holy Champ. Utóbbi hízott vagy 10x a sok heal miatt és kapta a Blessed Champ-et. Arra kell figyelni, hogy a duplázás után azonnal ütni kell, mert kör váltáskor is destroy-ol.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Padlás #39560 üzenetére
Hehe, tegnap én is amiatt anyáztam, 26 perces meccs volt, de legalább nyertem. Ha vesztettem volna tuti lekapartam volna a falat.
Inkább ne nerfeljék a patront, mert véletlenül még ezzel az idióta deckkel lenne tele a ladder.
giorgio: abban a deckben jobbára nincs is más wincondition mint tank up! és let's fatigue 90-100 hp-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest