- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #23217 üzenetére
Druidról?
Ez a hunter még mindig egy szánalmas class, szerintem Lifecoach első körben többet gondolkodott, mint Faramir az egész meccs alatt a hunterrel.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #23193 üzenetére
hát csak időd is legyen mert a LC vs SavjZ az 1:45 volt.
amúgy közben rájöttem hogy valszeg 2x4 játékos jut tovább holnapra, a negyeddöntőnek ugye így van értelme, nem kezdenek elődöntővel rögtön.
Lifecoachot nagyon bírom, sokak számára idegesítő hogy még ladderen is mindig ropeol, de nem a copypasta deckekkel nyomul és minden lépést kisilabizál (stream alatt is rengeteget magyaráz)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #23190 üzenetére
szinte az összes Lifecoachos meccs
most épp továbjutott a csoportkörből 3-0-zva a Miracle Druiddal
mondjuk benne volt hogy a roguenak kb uccsó körében jött csak fel az első auctioneer amikor már késő volt.
illetve nekem nem világos, lehet még nem? 4x2 játékos van most, még lesz még egy csoportkör az egyenes ági és a vigaszágas játékosok közt?
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #23184 üzenetére
Maximum a spider ahogy Zoley írta, de ez nem kifejezetten egy agro deckbe illő lap. Owl meg nem kell mert ott a Keeper. Ez a lap így elég hulladék így elsőre, Druidot tényleg nem szeretik a fejlesztők.
Ráadásul a Druidnak most is iszonyat sok jó 5 manás dropja van (Druid of the Claw, Knight, Azure Drake, Belcher)
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #23178 üzenetére
Bolvar egyértelmű
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #23169 üzenetére
most nézem, nem semmi. olyan mint egy kisebb Soulpriest: 2ért ping 2 akármire.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #22995 üzenetére
van értelme ha nem használjuk 1/1ek mellett. arcane shot? egyelőre nem látok benne sok fantáziát. majd meglátjuk, valami midrange lassabb hunterben.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #22944 üzenetére
golden cairne- t megéri betörtni?
Szerintem egy jó legendet nem éri meg betörni, főleg most, hogy jönnek az új lapok: lehet, hogy 2 hét múlva a Handlock kuka lesz (bár nem hiszem), és minden deckbe Cairne fog kelleni.golden cairne- t megéri betörtni a 4giant-re amik a handlockba kellenek, ha nem igazán használom? a handlockból igazából már csak jaraxxus hiányzik
Most akkor csak Jaraxxus hiányzik vagy 4 Giant is?csak jaraxxus hiányzik, ő azért elég alap lap bele? vagy lehet nyomni nélküle is?
Eléggé alap, főleg mióta kikerült belőle Leeroy, mint befejezés. Persze lehet próbálkozni Alex-szel is, ha az esetleg megvan. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #22944 üzenetére
én nem törném, főleg hogy nincs Jaraxxus. Az eléggé fontos lap bele és helyettesíteni sem lehet nagyon mert speciális lap. Golden Korn pedig aligha lesz több. Ha nagyon akarsz handlockozni igen, de lehet megbánod/megunod.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #22939 üzenetére
Játszattok CheaterHunterrel és nem lesz ilyen gond
-
P00By
nagyúr
válasz
Sturdiridge #22722 üzenetére
11-3 semmiképpen sem rossz
-
P00By
nagyúr
válasz
Sturdiridge #22720 üzenetére
Én is azt nézem
-
salaam
senior tag
válasz
Sturdiridge #22650 üzenetére
Én pont jobban örültem volna mondjuk egy Antonidasnak, az hiányzik már csak a "használható" class legendekből. Még nem tudom mi lesz a sorsa, egyelőre szerintem megtartom, nem érdekelnek túlságosan a golden lapok, szóval lehet, hogy a kiegkor. betöröm egy új legendre.
Mondjuk neutralokból még hiányzik egy csomó minden, pl. Hogger, de most a meta miatt nem fogom elcsöszni rá ezt a golden legendet, inkább nem játszok control warriort
-
salaam
senior tag
válasz
Sturdiridge #22598 üzenetére
Ritkán sikerült, és általában túlságosan elhúzódik ameccs, szóval automatikusan feladom már újabban, mert mindig túl jól húznak az ellenfelek. ( csak 1 sw:d van a pakliban, a drakekkel hiába tudok elbánni de, a giantekkel sajnos nehéz dolgom van)
-
salaam
senior tag
válasz
Sturdiridge #22596 üzenetére
Tempo priesttel. Handlocknál auto concede, de a meta nagyrésze ellen használható. Bár ha nem jönnek a lapok, akkor az undertakerek szivatnak, de általában jönnek annyira, hogy stabilizálni tudjak.
-
salaam
senior tag
válasz
Sturdiridge #22594 üzenetére
Grat hozzá!
Az én napom fénypontja, hogy meglett a rank 5, de a legendhez szerintem kevés leszek már megint
-
válasz
Sturdiridge #22479 üzenetére
http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/BlizzCon_World_Championships
Lap alján látod, jelenleg Dtwo és Firebat játszik, aztán jön a mellettük levő két csávó, majd a továbbjutókkal a döntő.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sturdiridge #22023 üzenetére
És mégis mi a francnak? Kb mindene megvan már nem? A dekje full golden..
Nem vágom.. -
Wolverine
félisten
válasz
Sturdiridge #21986 üzenetére
November 7-8. A BlizzCon honlapján van menetrend is, de egy kicsit még lyukas...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #21885 üzenetére
vagy csak két doboz cigi / két gyorskajáldai menü ára. és ellentétben azokkal, ez örökre megmarad.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #21555 üzenetére
Ja, most elég sok control pakli fut, van itt minden: wari, pala, priest, shaman. Talán druida nincs annyi, de azok is kezdenek megjelenni. Illetve handlockot nem látok sokat, de most, hogy fogynak ismét a hunterek, lehet előbújnak.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #20964 üzenetére
Hát pap ellen early két drake = win. Nem kellett ide Jaraxxuss
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sturdiridge #20721 üzenetére
Látom hogy bent vagy de más nincs és engem sem enged be.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Sturdiridge #20719 üzenetére
Vagy mégse
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #20564 üzenetére
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #20485 üzenetére
Kontroll deckek ellen szívni fogsz, Forsen is visszacsúszott most, ha meg jönnek jövőhéten a Handlockok azok ellen jó ha 10% esély van (de ramp druid, warrior, és pala is izzadós így).
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mert a lap újrahúzás SOKKAL többet jelent mint +1/+1.
nem viccből legendary. -
F-ECT$
titán
válasz
Melyik lapra is gondolsz? (Nincs 2 spell dmg minion, főleg nem 2 manáért.) És igen, a laphúzás is jó.
-
Attila!
tag
válasz
Sturdiridge #20102 üzenetére
Igen azért írtam, hogy "esetleg", de valószínűleg túlzás lenne. Viszont a másikról lekerülne a beast felirat az korrekt lenne.
Ereshkigal: Te svájci órák fórumán is vagy igaz? Kappa
Amúgy az unleash nerf után jóval gyengébb lett, tehát nem véletlenül hagyták ott akkor, csak ugye jött a naxx és benne pár olyan lap ami újra a tier 1be tette a classt. -
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #20044 üzenetére
Ezt azért nézd végig. Elég jó pl a priest, warrior class kártya is, és a neutral lapok között is vannak jók.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #19838 üzenetére
Múltkor volt itt linkelve egy anti hunter shaman, szerintem azt próbáld ki, bár kell bele pár legend.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #19838 üzenetére
Loatheb mindenképp befér a sámán deckbe, de a Belcher nem feltétlenül. (Persze lehet neki helyet szorítani.) Én a Sea Giantet nem különösebben szeretem, bár ha valahová, akkor a sámán (totemek) és a hunter (snake trap, uth) deckekbe tudnám elképzelni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #19666 üzenetére
én 15 4 csillagnál vagyok, ma 3ből 2 zoo volt egy meg valami fura bubis paladin. amúgy én is tokennel nyomtam ma, Kolento félével. egész jó. igaz csak ezt a 3at, aztán arénáztam kicsit. szerencsére vertem mindhármat, igaz egyik zoo-t azért mert 4 körig afk volt (aztán majdnem visszajött, topdeckel nyertem)
-
föccer
nagyúr
válasz
Sturdiridge #19521 üzenetére
IJ.
üdv, föccer
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #19513 üzenetére
Sima control, persze 4-5 lap variálható benne (WW, Harrison, Ysera, Cleave, stb.)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #19424 üzenetére
én 4es streakkel lementem r5 feléig, ahonnan 4es losestreakkel vissza ahonnan 2 órával ezelőtt elkezdtem...
9 meccsből lett meg a napi, aztán mentem arénára, ahol a papnak 0 db holy nova és 0 auchenai jutott draftban. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Sturdiridge #19399 üzenetére
Hol jársz a ranglétrán? Ugye szezon végére a kevésbé jó, kevés lappal rendelkező játékosok is fentebb kerülnek, akiket adott esetben könnyebben versz meg.
Én legalább is mindig azt csinálom, hogy hó elején, közepén csak annyit játszom rankeden, hogy a questeket megcsináljam (gyakran azokat is arénában teljesítem) és így az utolsó néhány napon nyomok pár órát pusztán a jobb helyezésért. -
k4rL^
senior tag
válasz
Sturdiridge #19399 üzenetére
Hunterek már legend környékén vannak, alacsony rankon esélytelen shamannal menni, legalábbis amikor próbáltam pár napja. Token druid hasonlóan rossz, nem tudsz szép boardot felépiteni következmények nélkül sajna.
-
Sturdiridge
tag
válasz
Sturdiridge #19396 üzenetére
megvan ,sorry a dupláért.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #19372 üzenetére
Reincarnate melle kell is.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #19161 üzenetére
Melyik meccsre gondolsz?
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #19098 üzenetére
A swipe thalnost is kicsinálja
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #19081 üzenetére
A 4/2-es azért nem jó, mert vannak jobb olcsóbb dropok hunternél, a 5/5 viszont elég jó, de csak akkor ha nem fegyver/trap huntert játszol.
-
netpeti98
addikt
válasz
Sturdiridge #19073 üzenetére
Előfordul, hogy a többi olyan hulladék, hogy inkább ezt érdemes választani. Mondjuk moonfire, wisp (hogy stílusos maradjak a mai témához
)
-
salaam
senior tag
válasz
Sturdiridge #18917 üzenetére
Decket kéne váltani, vagy esetleg mutass egy decklistet, mert tényleg az van, amit giorgio mond. A skillfactor szerintem nem játszik, mert még rank 5 környékén is olyan jönnek szembe néha, hogy azon gondolkodom, hogy vajon a játékot hogy sikerült elindítaniuk?!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #18917 üzenetére
én naxx előtt druiddal nyomtam szinte folyamatosan, az első két szezonomban kb. ugyanazen a szinten rekedtem meg. ha gyenge a class a metában, akkor kb. ez az a szint, ahonnét már szenvedős feljebb jutni.
-
salaam
senior tag
válasz
Sturdiridge #18915 üzenetére
Én igen, bár most a következő szezonig szüneteltetem, de az újban is nagyobbrészt azzal játszanék.
-
zws
senior tag
válasz
Sturdiridge #18905 üzenetére
Valszeg 1 volt a paklijában, azonban a kártya leírásban is szerepel, hogy kör elején kicseréli egy kezedben lévő lappal
Tehát vissza kerül a kezedbe és kirakhatod újra.
-
Watto1991
senior tag
válasz
Sturdiridge #18901 üzenetére
Nagyon jónak tűnik a deck.
Viszont: Még a Naxx elején volt egy Shaman deckem, simán hozta a győzelmeket, de most, hogy a végéhez értünk, küzdöttem, hogy összejöjjön az 1 győzelem az 5 győzelmes shaman quest behúzásához ! Kb 6 meccset kellett játszanom, hogy 1 győzelmem legyen. Nem a sámánoknak kedvez ez a meta szeirntem. -
pethYeti
addikt
válasz
Sturdiridge #18901 üzenetére
Kicsit most gyengült szerintem a Shaman, na nem sokat de naxx előtt azért erősebb volt.
-
pethYeti
addikt
válasz
Sturdiridge #18899 üzenetére
Szerintem ez teljesen jó. Esetleg ha meglesz Al'akir akkor az axe helyére mehetne az, de amúgy se ér semmit az a fegyver, meg én bloodlust helyett talán inkább Loathebet raknék bele.
Még annyi hogy amíg nincs Al'akir addig bloodlust nem rossz szóval inkább az axe helyére mehetne loatheb.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #18696 üzenetére
a sámán nem a legjobb kezdő class, egyrészt az overload miatt, nagyon meg kell tervezni, hogy mit fogsz csinálni a következő két körben, másrészt elég érzékeny a lapjárásra, mindenre van válasza, de fel is kell húzni. a naxx lapok még tovább erősítették, ahogy Andris is mondja, jó lehet a sámán, de gyakorlás kell hozzá. mondanám, hogy nézz streameket, de szinte senki nem játszik most sámánnal rendszeresen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sturdiridge #18696 üzenetére
Mutass egy paklit
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sturdiridge #18694 üzenetére
A Shaman szerintem mindig is szuper volt (személyes kedvenc) de most..a Naxxos lapokkal meg még jobb
-
alpihun
senior tag
válasz
Sturdiridge #18676 üzenetére
https://us.battle.net/account/management/
itt kapod meg a másik felét is -
Sirandrish
legenda
válasz
Sturdiridge #18676 üzenetére
Tudtommal ez a Btaged fele csak..így nehézkes lesz felvenni
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Sturdiridge #18617 üzenetére
Ha valaki szeretné őket, muszáj neki. Nekem sima lapra sincs dustom, így én biztos nem.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #18613 üzenetére
Hát pedig pont az a néhány naxxos lap teszi jóvá a priestet (új priest class lap, loatheb, esetleg deathlord vagy zombie chow). Cairne helyett meg inkább Sylvanas kell priest deckbe.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Sturdiridge #17944 üzenetére
Google biztos megmondja anélkül is, hogy láttad volna.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #17944 üzenetére
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Sturdiridge #17932 üzenetére
Pedig úgy emlékszem, ma csak rankedeztem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #17932 üzenetére
Milyen Feri? Aki a...?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #17627 üzenetére
igen, de összefoglalóban is bennevan.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Sturdiridge #17627 üzenetére
Hogy jól kapjál? Úgy érted, hogy megérje arénázni paklivétel helyett? Igen, 4-et.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Sturdiridge #15970 üzenetére
Amikor megy, akkor nem szabad felállni. Még hó elején lementem 16ról 11re egy este alatt win streakkel, azóta ott vagyok. Se lejjebb, se feljebb nem megyek. Mondjuk, 2-3 meccset megyek rankeden csak /nap, a többi cas.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Sturdiridge #15668 üzenetére
Az ellenfél is szereti mikor priestnél kidobni 2db power word : shieldet már magában ~3-4 perc
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #15501 üzenetére
my collection -> crafting mode -> pipa a show golden cards only pont elélassú voltam.
-
válasz
Sturdiridge #15501 üzenetére
Craftolásnál bekattintod a Show Only Golden Cards-ot.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Sturdiridge #15143 üzenetére
Én most játszok vagy kb 10. alkalommal warriort tanulgatom a játékot vele, most beadott egy arany avataros Huntert
6 kör volt 26hp-m maradt a végén ( shield nélkül ) elég jó érzés volt
ofc casualban
( mondjuk ilyen rankeden ritkán történik és a kezem se volt rossz)
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Nekem egy jóllakott napközis jut mindig eszembe róla, ha látom itt a topic-ban.
-
SLYM
veterán
válasz
diablozott is az tuti, rémlik a feje valahonnan
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #15120 üzenetére
Ahogy nézem van 8 db 4 dmg-s minionod, komolyan nem értem, hogy a priest miért okoz gondot. (Talán az Ironbark helyett lehetne betenni valami mást.)
-
Devas
őstag
válasz
Sturdiridge #15120 üzenetére
Csinos pakli.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #15112 üzenetére
A sámán nagy mumus a druidának, viszont a priest nem az, ellene azért kellene hozni az 50% win rate-et. Milyen druidával mész?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sturdiridge #14882 üzenetére
Senkit sem akarok megbántani, de szégyen hogy olyan "taktikával" mint amit a Rouge használ, boldogulni lehet ebben a játékban.
Sokkal taktikusabbnak kellene lennie...legalábbis szerintem.
-
netpeti98
addikt
válasz
Sturdiridge #14880 üzenetére
Én is így voltam vele, na még1 pakli, de ha arénában összetudsz szedni 4 wint akkor már jobban megérte.
-
SLYM
veterán
válasz
Sturdiridge #14801 üzenetére
a mind blast nem valami erős lap
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sturdiridge #14799 üzenetére
Te most lefényképezted a monitort?
-
kovsol
titán
válasz
Sturdiridge #14779 üzenetére
Jobb ha megszokod, mert ez az általános.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest