- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovsol
titán
válasz
dejaris #14055 üzenetére
Kipróbálom ezt a pala paklit, de annyit modosítottam rajta, hogy az egyik Wolfrider helyett beraktam egy Sword of Justice-t. Mivel sok a kis lény nagy hasznot tud hozni a buffjával, de az 1 hp-s lények ellen fegyverként is jó. Tokenekre is jó.
Egy hasznos abó: [link]
Ezzel hoztam a mérkőzést is utána.
-
kovsol
titán
válasz
dejaris #14055 üzenetére
Avenging Wrath engem már rengetegszer mentett meg EQ nélkül is. Sokszor van, hogy csak 1-2 dmg hiányzik a board tisztításhoz, mert kevés minionom van kint, akkor azt az Avenging elintézi. Ami még hasznossá teszi, hogy a Divine Shieldes egységeket is hatékonyan pusztítja, mert az első találat után leesik róla a shield, a következők már az életét viszik le. Stealtes egységeket is sebez, és a taunt mögé is beüt. Szóval nagyon sok szituban tud fordítani.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
dejaris #13951 üzenetére
igen szoktam észrevenni. de a rush pala eleve elég mumus lehet handlocknak, mikor akár 6-7 lapot is húz a Divine Favorrel. 2 shadowflamet és 1 hellfiret is futtatok thalnos mellett, így legalább van valami takarítás (és thalnossal egy 3 hp-s csoportot is fel tudok robbantani argussal vagy protival, ami shaman ellen pl elég fontos - flametongue, dire doge stb. és a wacser is megmarad)
más: miért mutat Rank1-et, mikor Legend a srác már? nyert, legendet is mutatott winkor és választóképernyőn is, majd játékban megint rank1... [link]
-
F-ECT$
titán
válasz
dejaris #13944 üzenetére
Igen, a 2 kérdés együtt merül fel, azaz, hogy bármilyen okból érdemes-e belenyúlni a randomba? Tudnak-e úgy profilozni, hogy pl:
-Ez az ember úgyis addig fog paklit venni, amíg meg nem lesz neki minden, ergo a lehető legszarabb paklikat adjuk neki, kevés legenddel, sok ismétlődéssel -> több paklit fog venni.
-Ez az ember már épp ott akarja hagyni a játékot, gyorsan adjunk neki egy legendet -> marad, később hátha vesz pár paklit.
-Stb.A WoW érdekes fejlődésen ment át, mert eleinte tényleg csak a random drop volt, de aztán behoztak egy csomó olyan mechanikát, amivel ha nem jött randomból valami cucc, akkor azt máshogy meg tudtad kapni. Ez már eleve megvan HS-ben: a dust rendszer pont erről szól.
A végső kérdés egyébként tényleg ez: ha egy átlagos ember x paklit vesz, akkor mennyi befektetés kell ahhoz, hogy ez felmenjen x+y-ra, és az így generált többletbevétel elég-e az ezt megvalósító infrastruktúrához.
-
k.kristof
őstag
válasz
dejaris #13944 üzenetére
Nem kell kiadni a programkódot senkinek, megvannak rá a megfelelő eszközök (lásd decompiler szócikk), hogy a binárisból több-kevesebb pontossággal visszaállítsák az eredeti kódot
Az már más kérdés, hogy az érintett termék EULA-ja mit mond a visszafejtésről.
-
emperorka
tag
-
-
xavix13
őstag
válasz
dejaris #13831 üzenetére
Hát nálam ez nem így megy, akárhány lapból ott van náluk mindig a hex, es, lightning storm vagy akármi (de ált. mindig a legjobb megoldás) amikor kell.
De ez az előző sámán deck ez valami übernagy faszság volt. 2 mountain giantel, bloodlust, windfury. Szerencséje volt hogy handlockal mentem így a t2 manatide jópár lapot huzott neki és olcsón kitudta őket pakloni a gianteket. + Ugye se boardclear se soulfire 15 lapból egy se, mert minek is. (az egyik giantet megoldottam bghval de már mind1 volt) -
fogtunder
nagyúr
válasz
dejaris #13350 üzenetére
Én most éppen egy Icy Winds változatot próbálgatok, az Oracle és az Arcane Golem miatt rendszeresen előnyhöz jutott az ellenfél és a kombó előtt bedarált, úgyhogy ki kellett váltani őket. 20 meccsből talán 1-2 volt olyan, ahol tényleg jónak érződött. Az Acolyte nem megbizható sajnos, de legalább egy körre lefoglalja az ellenfelet és nem kalapálnak el miatta rendszeresen.
-
DjDanee87
addikt
válasz
dejaris #13294 üzenetére
De acolytenál előfordulhat 1 vagy akár 0 lap húzása is. Pl ha kirakod priest ellen, simán le fogja shadow word painnel takarítani. Miraclenek meg elég nagy esélye van a győzelemre ha megvan 6 manánál az auctioneer+conceal combo pár kijtszható spellel a kézben köv körre, amire 2 lap fix kihúzásával nagyobb esélyed van.
Ennek ellenére én is inkább használok Acolyte-ot amúgy
-
Djuree
félisten
válasz
dejaris #13229 üzenetére
bevezethetnék akár majd az armort is 3. statnak, sztem be is fogják, mert a többi kártyás játék sokkal komplexebb mint ez. bár lehet ez adja a vonzerejét is, a magic nekem túl bonyolult volt, lusta voltam egyedül megtanulni. sok idő. ez meg egyszerű, átlátható, ez kell nekem, nektek. és mégis jó.
pl. lennének direkt hp-t sebző lapok, ignore armor, pl. mérgek stb. de először azarmort kéne levenni és utána tudnád csak a hp-t ütni. kb. kétszeresére változna a játékban rejlő taktikai lehetőség. szinte biztos h előbb utóbb bevezetik...de most még bőven elég így is. -
-
F-ECT$
titán
válasz
dejaris #11347 üzenetére
Persze, nem full fun a deck, kaptam már arcba 14 dmg-s swipe-ot rankeden. Viszont az 1 lapra / legendre épülő deck nem igazán tud jól teljesíteni hosszú távon, hiszen 2-3 meccsenként 1x húzod fel az adott legendet, és akkor sem biztos, hogy ki tudod játszani. Ha viszont maga a deck nem erre épül, hanem csak 29 lap mellé beteszed Maly-t, akkor meg lehet jobban járnál egy másik 9 manás legenddel. (Cena vagy Ysera pl.)
-
kovsol
titán
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
dejaris #11144 üzenetére
1., nem mondtam hogy nem szórakoztató, csak általában az ember haladni is szeretne, javulni, ehhez nagyon sok idő kell, amit packvásárlással le lehet rövidíteni, de ugye tapasztalat még mindig fontosabb.
2. a sima zoo a legegyszerűbb erős deck, ennél a facehunter is valamivel nehezebb. 13-12 környékén én is belenéztem pár meccsig, de nevetségesen könnyen lehetett vele nyerni, mass removal, sok taunt tudja megfogni csak. viszont nem szórakoztató, unalmas, egysíkú. -
-
whitezo88
nagyúr
válasz
dejaris #11141 üzenetére
csak egy nem Trump vagy más profi embernek akinek nincs 6-8 órája naponta meg fog ragani a ladder derekán, ha nem facehunter, vagy zoo-val megy, amik olcsók, vagy budget mage-shamannal. Rank10 alatt szinte csak facehunter és zoo van, a másik fele pedig control warrior, watcher druid leginkább. pala, pap alig, de shamannal is alig találkoztam (azokat mind meg tudtam verni). de persze csak arénához tényleg nem kell költeni. én azért örülök hogy így lett nem egy nem két legendem, de a P2Warrior deck még mindig arrébb van, Watcher druidba se ártana egy TBK, mert az sincs és a handlock elkalapálja. Az amúgy hogy veri meg a handlockot? TBK kell azzal egy tauntos óriás meg van oldva, de nincs hard removalja más, a Tinkmaster volt de az meg kuka ugye. Illetve egy BGH van még. Shamannal legalább van 2 ES a süsü ellen meg 2 hex 2 óriásra, a többi annyi hogy életére kell figyelni kicsit. napokban elvesztettem egy gamble.t, jó boardelőnyöm volt kb 6-7. körre, tíz hp-ra csaptam le, neki semmi se volt kint, kezembe egy hex. gondoltam na egy Moltennel még elbírok... hát, kettő jött taunttal, és később se tudtam a másikkal mit kezdeni már.
-
xavix13
őstag
válasz
dejaris #11063 üzenetére
Eddig is legendeket csináltam rare, és epickek helyett és nem bántam meg. Meg most már eléggé sok kártyám van és igazából már csak ezek kellenének úgy isten igazából, na meg persze a legendek.
Viszont most nagyon erősen gondolkodom rajta, pont azért mint amit te is mondtál.
Most még nehezebb dönteni mint az első 2 craftnál, mert akkor még sok volt az új kártya amit nyithatok.
Most viszont sztem annál a pontnál vagyok, hogy vagy bemákolom ezeket a közeljövőben és jóság van, vagy nyitom a 40 dustos paklikat, mivel már a lapok nagy része megvan. -
válasz
dejaris #10675 üzenetére
Szerintem is mindenhova befér. Tulajdonképpen egy 2manás silence spell.nek tekintem amit azért jobb a spellbreaker-nél mert olcsóbb és ha gyorsan kell egy silence akár kettőt is kidobok egy spellbreaker árából. Viszont mint minion nem sokat ér ezt aláírom.
Nem egy ilyen helyzetben mentett már meg, mint ma is az rogue-edwin ellen.(#10677) TheProb
Raging vorgen nem igazán priest deckb-e való. főleg mert ha megyógyítod akár direkt akár véletlen akkor oda az enrage.
Inkább warrior és mage deck-be való ahol tudja sebezni a hős és ezzel beindítani az enrage-jét. Hidd el az ellenfél nem fogja neked megsebezni. Inkább vár egy kört és leszedi biztonságosan.Többi paklit meg rakd össze te. Úgy az igazi hogy te építed őket. Aztán itt majd kapsz tanácsot hogy mi kéne bele meg mi nem való bele.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
dejaris #10545 üzenetére
ez remek, csak attól még nem lesz sikeresebb mint egy Zoo, vagy Face hunter, amikkel tele van a ladder, a meta és a legendben is sok, ellenben ilyen rush warrival hetek óta se én nem találkoztam, se profi streamereknél se láttam egyet sem. (ellenben a fenti kettővel)
mod: ja nem, EGY emberrel találkoztam, egymás után kétszer jött r12 magasságában kb. először elvertem, másodikban kicsit jobban húzott és az Upgrades Arcanite is fájt arcba.
-
válasz
dejaris #10458 üzenetére
Tudom és tudjuk hogy nem az. De ez olyan dolog mint a Assassin 4 topicba volt egy hajó, az volt a neve man'o'war és egyik felhasználó manóvár-nak nevezte és onnantól az volt a neve.
Szóval az már kígyó totem marad.
Most néztem hogy a circle of heraling-en nem egy lehajtott fejű csuklyás alak van. A jobb vállánál levő valami miatt meg a vállpántja miatt én úgy láttam hogy csukja és le van hajtva a feje.Más
Huterek félnek a Priest-ektől?
Egymás után 4 hunterrel játszottam és mind feladta a 7. kör környékén pedig még el sem kezdtem kibontakozni csak kijátszottam néhány sw-t.
A 4. megvert. Úgy húzta az időt hogy azt bármelyik priest megirigyelné. végül lehozta king krush-t és már nem volt semmim ellene.. -
válasz
dejaris #9963 üzenetére
Egy buffolt vagy alapból nagy lény mindig célpont a felsoroltaknak. ez ilyen játék..
mikor feltoltam 13/13-ra akkor épp semmit nem csinált ellene a priest pedig nem láttam még mindkét sw:death-et. De arra meg megint nem lehet játszani hogy x class paklijába ilyen meg olyan lapok vannak szóval ezt meg ezt meg ezt se meg azt se játszom ki..(#9955) whitezo88
a random deck-nél a basic deck-ekre gondolsz? mert olyan játékra én is jelentkezem majd. -
whitezo88
nagyúr
válasz
dejaris #9953 üzenetére
asszem tegnapi meccs, de akkor nem lövöm le ki nyert
ladderen ma se volt szerencsém, megint majdnem meglett a r13, de egymás után nyertek ellenem topdekkel, vagy korai fogással. nem tudtam most figyelni a játékra így csak a Zoo-val mentem (amiben már Leeroy is van tehát kb fullos), de topdeckeltek folyamatosan és azzal nyertek, 1 meg 2 hpról... meg pap behúzza azonnal mind2 paint, facehunter ellen is kb 2 hp kellett volna. idegesítő.
Oricalchossal meg nyomtunk pár manmode (random deck) játékot, jó volt, akinek van kedve, holnap megtalál egész nap fent. remek szórakozás, kikapcsolódni, lazulni. Magma rager + disguise OP
amúgy mi van a twitchel? kidobott, visszalogolok, following és megint kivág és megint jelszót kér... belogolok, following és megint...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Magisk
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest