- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Druidnál nem az a baj, hogy van 1 erős 10 manás spellje, mert ezeknek valahogy így kell kinézni, hogy megérje őket játszani. Hanem az, hogy mindezt 5-6. körben LAZÁN be tudja játszani az esetek felében. És onnantól kezdve mégis mit csinálsz ? Neked van 4-5 manád, neki a következő törben 9-10. Egyszerűen manád nincs ahhoz, hogy reagálni tudj az egyre növekvő jade-ekre.
Egyébként, ha nerfelni akarnák az ultimate infestationt akkor minden felhúzott spellt elégetne, csak minionokat húzna, mint az army of the dead.
-
rocket
nagyúr
-
h3lios
addikt
Remélem eltakarítják az innervate-et wild-ba, mert nevetséges ami a mostani metában megy. Ész nélkül rampelünk nourish-al, hogy a 10 manás BrokeBack spellel vissza jöjjünk a játékba.
-
törölt tag
válasz
Chumlee #72631 üzenetére
Bele kell törődni. Nálam is akármivel megyek az első x meccsem counter deck vagy csak sima vereség szar kéz miatt. A legjobb amit tehetsz ha nem jatszol.
amióta játszom nálam így megy. Aztán ha nem unom meg egy session alkalmával ezt a kezdést akkor ált beindul. Én viszont megunom, mert nem azért vagyok hogy unfun szar elvegyen az életemből napi egy óránál is többet.
-
tPedro_
őstag
válasz
grizlisandor #72596 üzenetére
Nem rossz dekk, de azota is szenvedek vele.
Mikor vegre tele lenne a board a nagy lenyekkel frostmourne utan, tuti elokerul a sok taunt, blizzard es maexxna.
Egyszer sikerult 6 HP-ra leutni, de az egyre novekvo fix hero power sebzes ellen nem tudtam mit csinalni.
Ezen kivul volt par 2x HP-s proba a tobbi felejtheto. -
whitezo88
nagyúr
Tudom vótmá, de hackeltem
[link]
-
Chumlee
senior tag
Ez a hónap nem az enyém .... RNG-stone most nagyon szeret kibaszni az emberrel ,bármit játszok (aggro-kontroll) olyan szinten fos handeket kapok ,hogy felfogni nem tudom . Aggroval sose tudok az első 2 körben lapot kijátszani jelzem pirate wari ......
-
fausto
addikt
válasz
KISDUCK #72625 üzenetére
Nem logolod véletlena nyitásaidat a http://www.hspacktracker.com/-on? Ott meg tudod nézni, hogy bontottad-e.
-
lm83
őstag
Mikor kezdenek majd szivárogni az infók az új kiegészítőről?
Majd december körül várható?
Kíváncsi leszek mit találnak majd ki meg utána, hogy majd kiesik az a sok kalóz meg jade kevés murloc...
Maradnak a beastek meg az elementálok? Ezek jöttek mostanában... -
skitzoo
senior tag
80g csere.
-
KISDUCK
addikt
Megeshet hogy egy kártya eltűnik a készletből? Úgy rémlik hogy esett kieg startnál egy skulking geist és tegnap mikor használni akartam nem találtam (azóta se). Auto diszencsantot használok az extrák törésére, manuálisan csak goldent török amiből marad utána 2 normál. Battleneten a hozzá tartozó topicba írtam, de eddig semmi.
-
whitezo88
nagyúr
sjow zsinórban legalább 6.-ra kapja ugyanazt az ellenfelet ugyanazzal a deckkel. De lehet több mert csak akkor kapcsolódtam be. Ennyire nincs ember top100ban online?
-
mhmpista
aktív tag
80g küldi csere nálam! Este 9 után fogok tudni kockulni csak. mhmst#2629
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Hallazeal #72609 üzenetére
Szerintem a mostani rendszer is tökéletesen méri a tudást. Testvérem hol legend, hol rank1-2, ha nincs ideje játszani, nekem pedig rank4 volt a legjobb eredményem, és kétszer jutottam rank5-be (mondjuk nem játszom folyamatosan, kb. fél-egy éve kezdtem újra), de most pl. rank 9 körül elakadtam, szóval középszerű játékos vagyok, és ezért is ragadok a középszerű ligában (felső 10% az középszerű). Aki pedig valóban profi, az be is kerül közéjük - gyakran kevesebb játékkal, mint mi a rank5-be.
-
Hallazeal
tag
Szerintem olyan nem létezik, hogy nem érdekel a rang hogyha rankeden játszol. Ennek Pszichés okai lehetnek,
ugyanis kényszeresen is figyelni fogod a számot a neved mellett, és ezt szerintem nagyon nehéz teljesen kizárni. Én is úgy csinálom, hogy amennyi meccset le akarok játszani, annyi strigulát húzok be magamnak, mint a fegyencek, és próbálom kizárni a pillanatnyi állást, de még ígyis fullasztónak érzem néha az egészet. Pedig nekem csak annyi a kívánalmam, hogy mindent hibátlanul csináljak, és jól osszam be az erőforrásaim a meccs alatt, ez az ami nálam prioritás, és elégedettséggel tölt el. A meccs eredménye ilyenkor másodlagos.
Ennek ellenére sokszor érzem, hogy hiába való volt az 2-3 meccsem, nincs érte jutalmam, amit kaptam azt ellopta tőlem egy olyan játékos aki előbb játsza ki a mark of the lotust, és csak utánna pakolja ki a lényeit, de legalább behúzza a két hidrát innervate-el. Ezt minden hónapban előlről kezdeni, na ez az ami igazán meg tudja folytani a felszabadult játékot. -
saen
veterán
válasz
h3lios #72613 üzenetére
Ugyanezt megteheted rankeden is ha nem érdekel a rang és még golden hero-id is lennének. Ha olyan van, simán nyomom én is a piros gombot, nem szoktam rage-elni rajta... Személy szerint csak akkor csinálok casualban küldit ha már golden a hero és nem kell nyerni, pl játssz ki 50 warlock lapot. Ilyenkor rankeden nulla esély nyerni, casualban viszont hamarabb megvan.
-
h3lios
addikt
Én pont a fenti példa miatt nem rankedezek, hanem a meccseim 90%-át casual -ban játszom. Tudás / deck különbség nincs, mert 99% -ban meta deckkek jönnek szembe.
Viszont nincs meg az a tilt, hogy 1 broken kaszt álom kezdése miatt esélyed sincs. Simán feladod és kezded is a következő meccset. Mivel majdnem teljes lapkészletem van az a párszáz dust nem igazán érdekel havi szinten. Illetve a golden hero-k sem hoznak különösebben lázba.
(#72612) salaam
Megint más az NA legend és az EU legend. Nem véletlenül mondják, hogy az EU régió sokkal nehezebb, mint a másik 2. (biztos véletlen, hogy a GGames-en is 2 európai csapat volt a döntőben, és a blizzcon-t is európai játékos nyerni 2. éve. )Egyébként a face paklitnál mindig benne van a pakliban, hogy van 1 szerencsés sorozatod. Ha 1 valamire való druid kipakolja ellened a plague-t ott reszeltrek. Nincs az a clear, ami effektíven leszedi.
-
lm83
őstag
válasz
Hallazeal #72609 üzenetére
Hát csak ennyire futotta, hogy 5. szinteken meg tudsz ragadni...
Hát nekem most megint nehéz volt
Még múltkor mentem pirate -al 20 ról 16 3* ig
Aztán onnan szépen vissza 18 0*...
Aztán megint 16 és vissza... Mire sikerült 15...
De tényleg annyira rossz érzés mikor kiszenvedsz egy meccset, aztán a következőt két perc alatt el bukó... Pont mikor win streak -el már meglennél. -
Hallazeal
tag
válasz
rocket #72608 üzenetére
De amúgy érted, ez senkit nem zavarna különösebben ha végre rendbe raknák a Ladder rendszert, mert jelenleg, ez így nagyon lelombozó tud lenni. Megcsinálsz egy ilyen meccs előtt egy 35 perces küzdelmet, amit lehozol pusztán a tudásoddal, aztán ezt az egész 35 percnyi hibátlan teljesítményedet tönkreteszi egy ilyen esemény. Ha meg lenne reformálva a ranked, ez nem számítana különösebben, és senkit nem érdekelne.
Pedig csak szerintem annyit kéne tenni, hogy a megszerzett rankot már ne tudd elbukni, viszont azon belül a csillagokat továbbra is, ehhez még hozzájönne a win streak eltörlése rank 20-tól, és a 10 kör feletti meccsek győztesének járna egy plusz csillag. ( vagy valami ilyesmi )
A Jelenlegi ranked szerintem, csak olyan játékoknál tud megfelelően működni, ahol 100%-ig csak a tudás számít, és semmilyen szerencsefaktor nem játszik szerepet.
Ha megváltozna ez a rendszer, engem az ilyen esetek a legkevésbé sem zavarnának. -
rocket
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
válasz
F-ECT$ #72603 üzenetére
Nekem is azzal lett meg végül, csak az a baj, hogy T7ben jön a fegyver, ott ki kell tenni rá a doomsayert. Utána a heropowerjéből fixed kapod a folyamatosan növekvő sebzést . ~T12-T14-re meg kell, hogy legyen a kombó(itt már feltörte a 2db IceBlockot). 4x sikerült eddig eljutni, qt-t kész van, 4 db kislány boardon 11/1 vagy 7/1 kihúzom antóniást, ami nem sikerült. Amikor meg sikerült jött a bm LK-től.
-
F-ECT$
titán
válasz
Közben látom meglett, de nekem a lacky, cs, draw, russian, exodia működött kb a 3-ik jó nyitó kézzel.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Tárgytalan meglett Arthas.
Nem tudom hány órába telt, de BenBrode rokonsága csuklott miattam az tuti.
Meg Dzséjna vérsús Bicskingel fogok álmodni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- VR topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest