Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hallazeal

    tag

    válasz saen #72614 üzenetére

    Szerintem olyan nem létezik, hogy nem érdekel a rang hogyha rankeden játszol. Ennek Pszichés okai lehetnek,
    ugyanis kényszeresen is figyelni fogod a számot a neved mellett, és ezt szerintem nagyon nehéz teljesen kizárni. Én is úgy csinálom, hogy amennyi meccset le akarok játszani, annyi strigulát húzok be magamnak, mint a fegyencek, és próbálom kizárni a pillanatnyi állást, de még ígyis fullasztónak érzem néha az egészet. Pedig nekem csak annyi a kívánalmam, hogy mindent hibátlanul csináljak, és jól osszam be az erőforrásaim a meccs alatt, ez az ami nálam prioritás, és elégedettséggel tölt el. A meccs eredménye ilyenkor másodlagos.
    Ennek ellenére sokszor érzem, hogy hiába való volt az 2-3 meccsem, nincs érte jutalmam, amit kaptam azt ellopta tőlem egy olyan játékos aki előbb játsza ki a mark of the lotust, és csak utánna pakolja ki a lényeit, de legalább behúzza a két hidrát innervate-el. Ezt minden hónapban előlről kezdeni, na ez az ami igazán meg tudja folytani a felszabadult játékot.

    Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák