- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Ha haladni akartok ajánlom a tempo mage-et, mert majdnem minden meccs hozható vele. Elképesztően sz.rul kell ahhoz húzni, hogy ne legyen legalább esélyed a győzelemre. 20-ról 15-re vereség nélkül mentem le. Nem volt kedvem tryhardolni ebben a hónapban, de legalább a golden rare meglett most is.
Az én listem így néz ki. Nekem a Water elemental és a Cabalist's Tome iszonyú lassúnak bizonyult. Viszont a bari és az explo sok helyzetet hozott már le.
Amiből jött sok most: Zoo, Warrior, Shamanból 1 sem jött (ami fura).
Nyilván alacsony rankon játszottam, de fura volt, hogy 1-et sem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest