-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempeti
tag
válasz
F-ECT$ #19368 üzenetére
Pont rugóval játszom...
Mind1. Akkor nincs más, tanulmányozni a kártyákat, és összeállítani magamnak egy sajátot? Mert hát gondoltam, hogy majd elfog ennek jönni az ideje, mert már most vannak + lapjaim, mert megnyertem a nexxxramas-ban a meccset, és azis adott, és hát eddig nemigen raktam be,mert nem írta az oldal :$de akkor ezután elgondolkodom, hogy melyik adná, melyik nem, ha nincs más. Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest