- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
killer
tag
Köszi szépen.
A reggel 7 órát elvből kihagytam és csak röhögni tudok, mikor a diszpécser telszámokat emlegetik... Akkor veszik fel, ha kedvük van. Általában nincs.
Az ADSL azért nem jó, mert nagyon kevés. Alapvetően non-stop grafikai stúdiós (kicsiben) dolgora vagyok berendezkedve és neten jönnek a nagyobbnál nagyobb anyagok (ftp server). 768 kbittel húzni már elég, de 128cal feltölteni... Árban pedig ott van, mint egy server hosting és egy sima ADSL. Röhej. Az meg gondolom egyértelmű, hogy nincs havi millám egy normális kapcsolatra :)
Egyébként az lesz, amit mondtál, azaz '''nagy nevű'' céghez fog utazni a server. Megint rossz oldalán voltam a f...nak... :(
Ja, a gépben ''csak'' leégett egy vinyó. Nyilván nem a szolgáltató hibája, de elég vicces, hogy 11 órával a baleset után tudok hozzáférni a géphez, valamint, hogy ha hétvégén történt volna a dolog, akkor ki sem merem mondani, hogy több nap...
Aktív témák
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest